Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. dubna 2023 11:56
Čas čtení 1:05
Tereza Šnajdrová

Kim Kardashian si zahraje v nové sérii ikonického amerického seriálu

Kim Kardashian si zahraje v nové sérii ikonického amerického seriálu
Zdroj: Getty Images/Presley Ann
FILMY A SERIÁLY KIM KARDASHIAN SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Hvězda reality show se v populárním seriálu American Horror Story objeví po boku Emmy Roberts.

První série seriálu American Horror Story byla uvedena na televizní obrazovky v roce 2011 a téměř okamžitě si získala mnoho příznivců z celého světa. Hororová tematika v neobvyklém podání baví, stejně jako herci a herečky, kteří si v tomto dnes již kultovním seriálu zahráli. K nim se nově přidá také hvězda reality show Kim Kardashian, která získala roli ve 12. sérii AHS, píše CNN.

Doporučeno
Sledujeme konec Kardashianek v přímém přenosu? Toto jsou důvody, proč jejich sláva upadá Sledujeme konec Kardashianek v přímém přenosu? Toto jsou důvody, proč jejich sláva upadá 21. března 2023 11:00

Kim Kardashian v pondělí oznámila na svém Instagramu, že si zahraje ve 12. sérii, a to spolu s Emmou Roberts. Na sociální síti zveřejnila krátké video, ve kterém hraje strašidelná verze písně Rock-a-bye, Baby a ve kterém jsou napsána jména obou hvězd. Ta pak doplňuje hlas, který šeptá: „Emma a Kim jsou křehké.“

Podle upoutávky se nová série objeví na televizních obrazovkách již toto léto. 

Stejné video se pak objevilo také na Instagramu Ryana Murphyho, spolutvůrce AHS, který k obsazení Kim Kardashian vydal prohlášení. „Kim patří mezi největší a nejzářivější televizní hvězdy na světě a my jsme nadšeni, že ji můžeme přivítat v rodině AHS. Emma i já jsme z této spolupráce nadšeni. Halley Feiffer napsala zábavnou, stylovou a nakonec i děsivou roli speciálně pro Kim. Tato série je ambiciózní a nepodobá se ničemu, co jsme kdy dělali,“ uvedl. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kim už dříve laškovala s herectvím

Kim Kardashian se o možném herectví rozpovídala už v loňském roce během rozhovoru pro Interview. „Hrála bych? Kdyby se naskytlo něco zábavného, tak ano. Možná film od Marvelu, to by byla zábava. Nehledám aktivně, ale myslím, že věci prostě přijdou, když mají přijít,“ řekla tehdy Kardashian. A jak se zdá, její slova se naplnila. 

Domů
Sdílet
Diskuse