Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
11. dubna 2023 v 14:20
Čas čtení 0:51
Adriana Královičová

Herečka ze Stranger Things se zasnoubila. Podle některých fanoušků je však na svatbu příliš mladá

Herečka ze Stranger Things se zasnoubila. Podle některých fanoušků je však na svatbu příliš mladá
Zdroj: Wikimedia Commons/Laviru Koruwakankanamge/volně k užití
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Herečka tvoří s přítelem pár tři roky.

Hvězda seriálu Stranger Things Millie Bobby Brown fanouškům oznámila radostnou novinku prostřednictvím Instagramu. Na svém profilu dnes zveřejnila zamilovanou fotku se svým přítelem Jakem Bongiovim, se kterým tvoří pár tři roky. 19letá Millie má na fotce krásný diamantový prsten, spolu s 20letým snoubencem pózují na pláži. „Miluji tě už tři léta, zlato, chci je všechny,“ napsala pod fotku.

Doporučeno
Kim Kardashian si zahraje v nové sérii ikonického amerického seriálu Kim Kardashian si zahraje v nové sérii ikonického amerického seriálu 11. dubna 2023 v 11:56

Mezi velkým množstvím gratulací se pod příspěvkem objevilo i pár uštěpačných komentářů, jelikož lidem se zdá jejich věk na zásnuby příliš nízký. „Nechápu, proč jste všichni tak nadšení. Je jí jen 19 let, proč byste se chtěli vdávat tak brzy, to je ztráta života,“ komentuje fanoušek.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

Syn rockové legendy

Millie Bobbie Brown se proslavila postavou Eleven ze Stranger Things. Se svým přítelem pravidelně přidává na sociální sítě zamilované fotky s milostnými popisy. Jakea Bongioviho jednou nazvala i jako „partnera pro život“. Jak informuje Daily Mail, herečka poznala svého snoubence prostřednictvím Instagramu. Svým fanouškům ho „představila“ v roce 2021.

Jake Bongiovi je jedním ze čtyř dětí rockové hvězdy Jona Bon Joviho. Na svém instagramovém účtu se prezentuje jako herec, producent a „cool dude“. Studuje na soukromé univerzitě Syracuse. Jake je také aktivista, jako student se zasloužil o zorganizování pochodu na protest proti masovému zabíjení na amerických školách.

Domů
Sdílet
Diskuse