Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. dubna 2023 14:16
Čas čtení 0:49
Adéla Ježková

V Praze o víkendu proběhne Comic-Con. Můžeš získat podpis i od hvězdy ze Stranger Things

V Praze o víkendu proběhne Comic-Con. Můžeš získat podpis i od hvězdy ze Stranger Things
Zdroj: WikimediaCommons/Mandy/volně k užití
NEWS KULTURNÍ AKCE PRAHA ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Od pátku do neděle proběhne v pražském O2 univerzu akce pro všechny fanoušky komiksů, seriálů, filmů či her se sci-fi a fantasy tematikou.

V pátek můžeš navštívit Comic-Con od 13 do 23 hodin, v sobotu od 9 do 23 hodin a v neděli od 9 do 19 hodin. Čekají tě tak tři dny plné zábavy připravené od zapálené fanouškovské základny, odborníků a odbornic a českých i zahraničních hvězd. Vstupenky pořídíš i na místě – pokud se do té doby nevyprodají.

Budeš se moci zúčastnit turnajů v počítačových i stolních hrách (na celkové ploše přes 1400 metrů čtverečních!), besed, workshopů, soutěží či výstav a koncertů. Na své si tak přijdou fanoušci komiksů a knih i nadšenci do hororů či anime. 

Doporučeno
Komiks nakreslený opravdovým kanibalem, zakázané hentai i psychologické hry. Toto je drastická tvář japonské mangy a anime Komiks nakreslený opravdovým kanibalem, zakázané hentai i psychologické hry. Toto je drastická tvář japonské mangy a anime 25. března 2023 15:00

Autogramiáda hvězd třeba ze Stranger Things

Nebudou chybět ani autogramiády. Podpis můžeš získat například od herečky Elodie Grace Orkin ze Stranger Things, Christiny Chong ze Star Treku, Dannyho Glovera ze Smrtonosné pasti nebo Dana Foglera z Fantastických zvířat

Do Prahy ale zavítají i významní komiksoví tvůrci, třeba Jason Aaron, Rob Williams nebo tatínek českého Čtyřlístku Jaroslav Němeček. Vyfotit se a pokecat budeš moci také s influencery*influencerkami a cosplayery*cosplayerkami. 

První Comic-Con Prague se konal v roce 2020 a navštívilo jej 23 tisíc účastníků a účastnic. Druhý Comic-Con Prague pak proběhl o rok později s návštěvností 18 500 lidí, stejně tomu bylo při třetí akci. Na pražský Comic-Con navazuje i Comic-Con Junior v Brně.

Domů
Sdílet
Diskuse