Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2023 9:30
Čas čtení 4:59
Ondřej Jarůšek

Vyzkoušeli jsme workouty na Netflixu. Vyplatí se podle nich cvičit?

Vyzkoušeli jsme workouty na Netflixu. Vyplatí se podle nich cvičit?
Zdroj: Unsplash/Alora Griffiths/volně k užití
SPORT NETFLIX POSILOVÁNÍ A CVIČENÍ ZDRAVÍ ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL
Uložit Uložené

Vypni Narcos a připrav si karimatku. Na Netflixu na tebe čekají i workouty, u kterých se pořádně zapotíš.

Netflix už nejsou jenom filmy a seriály. Streamingová platforma totiž před časem ve spolupráci s fitness aplikací Nike Training Club rozšířila svou nabídku i o tréninky, kterým se můžeš věnovat i z pohodlí domova. Ne každý má možnost, čas nebo chuť na návštěvu veřejné posilovny, nicméně udělat něco pro své zdraví a efektivně si zacvičit můžeš i v limitovaných domácích podmínkách. My jsme proto workouty na Netflixu vyzkoušeli, abychom zjistili, co všechno vlastně nabízí a jestli mohou být opravdu přínosné.

Doporučeno
Otec mi nařídil hladovku, protože jsem se stávala ženou. Martina Marková žila v drsném světě tance, teď úspěšně podniká (Rozhovor) Otec mi nařídil hladovku, protože jsem se stávala ženou. Martina Marková žila v drsném světě tance, teď úspěšně podniká (Rozhovor) 14. března 2023 6:00
Pokud tě zajímají výhody a nevýhody cvičení doma, navštiv náš podrobný článek, ve kterém toto téma rozebíráme se zkušenou fitness trenérkou. Zároveň si můžeš přečíst naše tipy na fitness aplikace do mobilu, které nabízí obrovské množství cviků i pro nejnáročnější cvičence a dokáží pomoct i s motivací.
cvicenie
Zdroj: Unsplash/volně k užití

Každý si vybere 

Výhodou Nike Training Clubu na Netflixu je relativně obsáhlý a přehledný katalog zahrnující nejrůznější druhy tréninků. Hledáš workouty zaměřené na dolní, nebo naopak horní polovinu těla bez jakéhokoliv vybavení? Žádný problém. Máš málo času a chceš si procvičit celé tělo intenzivně a efektivně během deseti či dvaceti minut? Klidně můžeš. Nebo se věnuješ józe a hledáš inspiraci na nové cviky? I s tím ti Nike Training Club pomůže.

Z nabízených tréninků si vybere pravděpodobně každý, nehledě na to, jaký typ workoutu vyhledává nebo kolik času na něj má. A když tě některé cviky omrzí, stále na tebe čeká řada jiných, kterými si cvičení můžeš osvěžit nebo ozvláštnit. Nike Training Club nabízí docela poctivou porci obsahu, ze které si každý vybere to nejlepší pro sebe.

Dalším pozitivem je fakt, že do cvičení s Netflixem se mohou pustit i ti, kteří třeba zatím tolik zkušeností s posilováním nemají. Nejen pro nováčky je například určena úvodní série nazvaná Kickstart Fitness with the Basics, kde můžeš v rámci deseti-, dvaceti- nebo až třicetiminutových workoutů vyzkoušet základní, jednoduché cviky na jednotlivé partie.

Doporučeno
Cvičení s kettlebelly: Geniální nástroj, se kterým zlepšíš sílu a zbaví tě bolesti zad a kloubů. Zásadní je technika, říká trenér Cvičení s kettlebelly: Geniální nástroj, se kterým zlepšíš sílu a zbaví tě bolesti zad a kloubů. Zásadní je technika, říká trenér 9. listopadu 2022 6:00

Ale pozor!

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse