Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. dubna 2023 18:53
Čas čtení 0:26
Veronika Dlesková

Daniel Radcliffe a dlouholetá partnerka Erin Darke přivítali první dítě

Daniel Radcliffe a dlouholetá partnerka Erin Darke přivítali první dítě
Zdroj: Wiki Commons
OSOBNOSTI DANIEL RADCLIFFE
Uložit Uložené

Hvězda filmů o Harrym Potterovi Daniel Radcliffe přivítal svého prvního potomka. Dítě má s dlouholetou partnerkou Erin Darke, se kterou se seznámili na natáčení snímku Kill Your Darlings v roce 2013.

Daniel Radcliffe v úterý potvrdil narození svého prvního potomka. Stalo se tak poté, co Daily Mail zveřejnil fotografie šťastného páru s kočárkem na procházce po New Yorku. To, že spolu Radcliffe a dlouholetá partnerka Erin Darke čekají dítě, oznámila dvojice až letos v březnu. Informovali jsme tě o tom v tomto článku

Doporučeno
Daniel Radcliffe oznámil šťastnou novinu. S partnerkou Erin Darke čekají první dítě Daniel Radcliffe oznámil šťastnou novinu. S partnerkou Erin Darke čekají první dítě 26. března 2023 14:06

Pohlaví dítěte ani přesné datum narození pár zatím nezveřejnil, píše BBC. Radcliffe je známý především jako představitel Harryho Pottera v oblíbené filmové sérii. Zahrál si ale například i hlavní roli ve snímku Weird: The Al Yankovic Story, za kterou byl nominován na cenu BAFTA. 

Domů
Sdílet
Diskuse