Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
10. května 2023 11:44
Čas čtení 0:58
Kateřina Viková

Orlando Bloom bude dělat reklamu českému pivu

Orlando Bloom bude dělat reklamu českému pivu
Zdroj: Molson Coors
ZAJÍMAVOSTI ČESKÉ PIVO EKONOMIKA FILMOVÉ OSOBNOSTI ORLANDO BLOOM
Uložit Uložené

Hollywoodský herec Orlando Bloom bude v kampani prezentovat české pivo Staropramen. Objeví se v reklamách v televizi i na sociálních sítích, čímž má podpořit expanzi značky ve světě.

Orlando Bloom, asi nejvíce známý jako elf Legolas z Pána prstenů nebo William Turner z Pirátů z Karibiku, se stane ambasadorem tuzemského piva Staropramen pro Evropu. Objeví se tak v televizních reklamách i v kampani na sociálních sítích. V tiskové zprávě, kterou zveřejnila mateřská společnost českého piva Molson Coors, říká, že „Staropramen je skvěle chutnající pivo od neuvěřitelně talentovaných lidí“ a že ho bude „rád reprezentovat“.

Bloom tu jezdil na českém kole a pil české pivo

Bloom v České republice strávil poměrně hodně času, hlavně při natáčení seriálu Carnival Row. Při svém pobytu tady například na Instagramu sdílel fotky a videa, jak se prohání po zdejší krajině na kole. „Když jsem tu pár let žil a pracoval, tak jsem se do Prahy zamiloval. Je to báječné město plné úžasných lidí, jen je těžké je uspokojit, když dojde na pivo. Staropramenu se to daří už přes sto let, což značí, jak je dobré,“ píše herec a velvyslanec dobré vůle UNICEF v tiskové zprávě.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Orlando Bloom (@orlandobloom)

V nové reklamě, která se natáčela v Praze, Bloom mluví o svém vztahu k městu a o zdejší pivní kultuře. Kampaň se má zaměřit na více než stopadesátiletou historii značky, která se píše od roku 1867. 

Doporučeno
KVÍZ: Poznáš slavné české herce a herečky jen podle očí? KVÍZ: Poznáš slavné české herce a herečky jen podle očí? 5. května 2024 15:00

Zapojení hollywoodské hvězdy do propagace Staropramenu je podle zástupců holdingu Molson Coors, pod který smíchovský pivovar spadá, součástí doposud největší investice, jíž chce společnost podpořit růst Staropramenu coby jedné ze svých hlavních značek a prorazit na nové trhy.

Domů
Sdílet
Diskuse