Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. května 2023 14:29
Čas čtení 0:26
Kristýna Dobiášová

Video: Emma Stone v novém filmu vstane z mrtvých jako Frankensteinovo monstrum

Video: Emma Stone v novém filmu vstane z mrtvých jako Frankensteinovo monstrum
Zdroj: Wikimedia Commons/Gerald Geronimo
FILMY A SERIÁLY FILM FILMY 2023 NOVÉ FILMY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Emma Stone, Willem Dafoe a Mark Ruffalo se společně představí ve filmové adaptaci Poor Things. Stone si zde zahraje postavu, které vědec vymění mozek za mozek nenarozeného dítěte.

Emma Stone (La La Land, Cruella) se představila v novém traileru na snímek Poor Things, který režíroval Yorgos Lanthimos. Děj příběhu se má zaměřit na lásku, objevy a vědecké odvahy. Je zasazený do viktoriánské éry a vychází z románové předlohy Alasdaira Greye.

Stone si zahraje postavu Belly Baxter, která je přivedena zpět k životu poté, co má mozek nahrazen mozkem svého nenarozeného dítěte. Postava tak nápadně připomíná Frankensteinovo monstrum.

Kdo si ve filmu zahraje a kdy bude v kinech?

Po jejím boku se objeví Willem Dafoe (Ulička přízraků, Maják) coby vědec. Obsazení dále doplňuje Mark Ruffalo, kterého diváci především znají jako filmového Hulka z Marvelu. Film zamíří do kin 8. srpna.

Doporučeno
Záhadná kniha, kterou fanoušci přisuzovali Taylor Swift, bude o jiných hudebních hvězdách Záhadná kniha, kterou fanoušci přisuzovali Taylor Swift, bude o jiných hudebních hvězdách 12. května 2023 9:52
Domů
Sdílet
Diskuse