Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
5 nejlepších akcí v Praze: Vyraz na koncert Elderbrooka nebo Korso Krymská, které je zcela zdarma

Complete, 26. května v Café V Lese

Milovníky a milovnice rapu potěší pátek 26. května, kdy do pražského Café V Lese zavítá australský rapper Complete. Jedná se o jednoho z nejrespektovanějších a nejuznávanějších mc's v Austrálii, který jen před pár měsíci získal zlatou cenu ARIA za skladbu Jordan. Lidé prostě milují jeho beaty a texty o duševním zdraví, závislostech a dalších intimních tématem, která se jiní zdráhají otevírat.

Doporučeno
Kvíz: Vyznáš se v dopravních značkách? Otestuj své znalosti Kvíz: Vyznáš se v dopravních značkách? Otestuj své znalosti 21. května 2023 14:00

Lístky na show této mezinárodní hiphopové hvězdy koupíš za 490 korun. Nezapomenutelná show startuje ve 20:00 hodin.


Korso Krymská, 27. května v Krymské ulici

Rok se s rokem sešel a pražské Vršovice znovu ožijí díky Korsu Krymská. Jedná se o další ročník legendárního pouličního festivalu, v rámci kterého můžeš zavítat do spousty cool barů, restaurací, obchodů a dílen, které sídlí v Krymské ulici. Na místě bude pro návštěvnictvo připraven i bohatý doprovodný program, živá hudba, představení a chutné jídlo a pití.

Doporučeno
Nejlepší české retro komedie, které musíš vidět: Těchto 8 filmů obstálo v čase a pobaví tě i po letech Nejlepší české retro komedie, které musíš vidět: Těchto 8 filmů obstálo v čase a pobaví tě i po letech 22. května 2023 11:00

Korso Krymská startuje v 10:00 hodin a končit bude, no, až se všichni rozhodnou, že je konec. Akce je zdarma a doufáme, že si ji užiješ!

Korso Krymská
Zdroj: Wikimedia Commons/Petr Vilgus/volně k použití

Vladimir 518: Cargo. Trans. Logistic., celý týden ve Vzletu

Po celý týden můžeš zavítat do pražského Vzletu, kde se koná výstava Vladimir 518: Cargo. Trans. Logistic. Jedná se o rozsáhlou výstavu, která kombinuje fotografii, text a instalace, vše týkající se rapperovy cesty z Prahy do Brna, kterou absolvoval během 14 dnů podél dálnice D1.

Doporučeno
Upřímná skladba mladého queer Roma z Detvy se stala hitem: „Slovákům jsem nastavil zrcadlo,“ říká Upřímná skladba mladého queer Roma z Detvy se stala hitem: „Slovákům jsem nastavil zrcadlo,“ říká 18. května 2023 15:00

Hudební a vizuální umělec Vladimir 518 se prostřednictvím osamělé cesty, fotografií a deníkových záznamů setkává s vyloučenou a vyčerpanou krajinou, jejími přírodními obyvateli i se sebou samým uprostřed asfaltu, betonu, odpadků a hluku, kde bez ohledu na rychlost i výkon nebude nikdo vítězem,hlásají pořadatelé.
 
Vstupenky na výstavu koupíš za 170 korun.

Vladimir 518
Zdroj: Vzlet/propagační materiál
Anketa:
Na které akci se potkáme?
Elderbrook
Pentatonix
Complete
Korso Krymská
Vladimir 518: Cargo. Trans. Logistic.
Elderbrook
20 %
Pentatonix
0 %
Complete
0 %
Korso Krymská
80 %
Vladimir 518: Cargo. Trans. Logistic.
0 %
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse