Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. června 2023 13:25
Čas čtení 0:34
Radim Šlechta

Pedro Pascal jako Spider-Děda? Hlasuj v anketě, co si myslíš o nápadu slavného herce

Pedro Pascal jako Spider-Děda? Hlasuj v anketě, co si myslíš o nápadu slavného herce
Zdroj: Jeff Spicer/Jeff Spicer/Getty Images for Disney
NEWS MARVEL MARVEL FILMY
Uložit Uložené

Hlas Pedra Pascala jako Mandaloriana je uhrančivý. Fungoval by i jako Spidey.

Hvězda seriálu Moonknight nebo Leto Atreides z Duny Oscar Isaac se teď jako dabér objevil ve filmu Spider-Man: Across The Spider-Verse. A nejenže si práci užil, ale už si představuje další díl. Na něm by prý chtěl spolupracovat s Pedrem Pascalem. Řekl to v rozhovoru pro americké GQ.

Doporučeno
Paralelní světy pavoučí krásy: Nový Spider-Man je nejdelší trailer na světě, který musíš vidět Paralelní světy pavoučí krásy: Nový Spider-Man je nejdelší trailer na světě, který musíš vidět 1. června 2023 6:00

„Pojďme pro něj něco najít. Měl by z něj být Spider-Person, takový starý mrzutý Spider-Person,“ řekl časopisu herec. Sám v druhém dílu animovaného Spider-Mana ztvárnil jeho verzi z roku 2099 Miguela O'Haru a popsal, jak proces dabingu a hlasového herectví vypadá a co pro něj znamená.

Anketa:
Měl by se Pedro Pascal objevit v nějakém filmu o Spider-Manovi?
Rozhodně ano!
Raději ne.
Nevím, je mi to jedno.
Rozhodně ano!
77 %
Raději ne.
8 %
Nevím, je mi to jedno.
15 %
Pedro Pascal
Zdroj: Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue

„Máte jen svůj hlas, kterým můžete vyjádřit spoustu toho, co se děje. Je v tom více spolupráce, protože je to váš hlas, animátoři, design, všechny tyto věci se spojují, aby vytvořily postavu,“ vysvětlil Isaac. „Je něco krásně společného na tom, když dáte všechno dohromady a vidíte, jak se to spojí,“ řekl Isaac.

Domů
Sdílet
Diskuse