Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
23. června 2023 13:39
Čas čtení 0:35
Kristýna Dobiášová

Bad Bunny se jako wrestler z Marvelu zatím neobjeví. Jaká je budoucnost Spider-Man spin-offu?

Bad Bunny se jako wrestler z Marvelu zatím neobjeví. Jaká je budoucnost Spider-Man spin-offu?
Zdroj: Getty Images/Bad Bunny
ZAJÍMAVOSTI MARVEL MARVEL FILMY SONY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Rapper Bad Bunny si wrestlera ve snímku El Muerto zatím nezahraje. Natáčení snímku přerušila stávka scenáristů i hudebníkův nabitý program.

Spider-Manův spin-off El Muerto je stažený z plánu společnosti Sony na rok 2024, informuje NME. Hlavní roli si měl zahrát rapper Bad Bunny. Ten se na obrazovkách ukázal například v akční komedii Bullet Train. Nový snímek měl vyjít již 12. ledna příštího roku.

Budoucnost El Muerto je nejasná

Podle The Hollywood Reporter ovlivnila pokrok na projektu probíhající stávka amerických scenáristů, přičemž scénář měl potřebovat dodatečné úpravy již od jara. Ty se však dosud neřešily.

Doporučeno
„Promiň, Harry, máme tě rádi.“ Rapper Bad Bunny se během vystoupení omlouval britskému zpěváku Stylesovi „Promiň, Harry, máme tě rádi.“ Rapper Bad Bunny se během vystoupení omlouval britskému zpěváku Stylesovi 23. dubna 2023 14:12

Situaci komplikuje i rapperův plán koncertů, kvůli kterému visí datum premiéry ve vzduchu. Je tak otázkou, zda se El Muerto vůbec uskuteční.

Fanoušci filmových adaptací se mohou zatím těšit na jinou postavu

Společnost Sony, která má pod kontrolou filmová práva ke ztvárnění postav Spider-Mana, již uvedla například dva snímky o Venomovi. Z chystaných novinek vyšel 20. června trailer na film Kraven The Hunter. Hlavní roli ztvární Aaron Taylor-Johnson, který se také objevil ve zmiňovaném Bullet Train.

Domů
Sdílet
Diskuse