Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
23. dubna 2023 14:12
Čas čtení 0:35
Kristýna Dobiášová

„Promiň, Harry, máme tě rádi.“ Rapper Bad Bunny se během vystoupení omlouval britskému zpěváku Stylesovi

„Promiň, Harry, máme tě rádi.“ Rapper Bad Bunny se během vystoupení omlouval britskému zpěváku Stylesovi
Zdroj: Wikimedia Commons/Kevin9625Ja
HUDBA HARRY STYLES HUDBA RAP ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Rapper Bad Bunny se během vystoupení na Coachelle omluvil Harrymu Stylesovi. Reagoval tím na tweet, který se objevil v jeho vizuálech během předchozího koncertu.

Rapper Bad Bunny, vlastním jménem Benito Antonio Martínez Ocasio, se v pátek během vystoupení na festivalu Coachella omluvil zpěvákovi Harrymu Stylesovi. „Promiň, Harry. Byla to chyba mého týmu. Máme tě rádi,“ obsahoval vzkaz na obrazovce.

Doporučeno
Hudebníkem roku je podle Spotify Wrapped Bad Bunny, nejoblíbenější písní As It Was Hudebníkem roku je podle Spotify Wrapped Bad Bunny, nejoblíbenější písní As It Was 1. prosince 2022 10:16

Omluva přišla v návaznosti na situaci, která nastala v průběhu vystoupení na zahajovacím víkendu Coachelly. Při zpívání písně El Apagón se v pozadí objevil tweet o Stylesovi se slovy: „Benito by zvládl As It Was, ale Styles by nikdy nezvládl El Apagón.“ Zmiňovaná skladba As It Was je jedním ze singlů nejnovějšího alba Harryho Stylese.

Společnost Sturdy.co, která má na starost vizuální obsah rapperova vystoupení, potvrdila, že Bad Bunny tento tweet nijak neschválil. Zároveň dodala, že neměla v úmyslu jakkoliv Stylese poškodit. Harry Styles zatím nijak veřejně na rapperova slova nereagoval.

Doporučeno
VIDEO: Zendaya na Coachelle nečekaně vystoupila po boku Labrintha, společně zazpívali hit z Euphorie. Sleduj jejich show VIDEO: Zendaya na Coachelle nečekaně vystoupila po boku Labrintha, společně zazpívali hit z Euphorie. Sleduj jejich show 23. dubna 2023 11:28
Domů
Sdílet
Diskuse