Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
29. června 2023 16:02
Čas čtení 0:25
Kristýna Dobiášová

„Zvedni zadek.“ Russell Crowe zve na svůj koncert v Karlových Varech. Láká na vstupné zdarma

„Zvedni zadek.“ Russell Crowe zve na svůj koncert v Karlových Varech. Láká na vstupné zdarma
Zdroj: ČTK/Kubeš Slavomír
ZAJÍMAVOSTI HUDBA KARLOVARSKÝ KRAJ MEZINÁRODNÍ FILMOVÝ FESTIVAL V KARLOVÝCH VARECH ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Australský herec Russell Crowe, který je jedním z hostů filmového festivalu v Karlových Varech, zve na svůj koncert. Zájemce láká na vstupné zdarma.

Jedním z hostů letošního filmového festivalu v Karlových Varech je i australský herec Russell Crowe. Ten je v České republice již od středy. Na svém instagramovém profilu vyzývá zájemce, aby dorazili na jeho chystaný koncert v Karlových Varech.

Doporučeno
Na filmový festival v Karlových Varech přijel Russell Crowe Na filmový festival v Karlových Varech přijel Russell Crowe 28. června 2023 19:54

Koncert plánuje v pátek 30. června před hotelem Thermal. Crowe v příspěvku upozorňuje, že vstup bude zdarma a bude se jednat o poslední výstup z turné. „Zvedni svůj zadek a nasedni do autobusu nebo letadla,“ vyzývá herec. Upozorňuje na to, že Karlovy Vary jsou historicky důležité a krásné lázeňské město, do kterého zavítal i Beethoven nebo Chopin. Na Twitter přidal i fotografie z města se slovy: „Karlovy Vary jsou nádherné.“

Domů
Sdílet
Diskuse