Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
21. července 2023 10:04
Čas čtení 0:38
Radim Šlechta

Timothée Chalamet se na červovi projede až příští rok

Timothée Chalamet se na červovi projede až příští rok
Zdroj: Continental film
FILMY A SERIÁLY DUNA DUNA 2 TIMOTHÉE CHALAMET WARNER BROS. ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Premiéra Duny se posouvá, dočkáme se?

Čekáš na novou Dunu? Budeš muset čekat dál. Plánovaná listopadová premiéra se má podle zjištění serveru Variety přesouvat na příští rok. Magazínu to řekli tři lidé, kteří měli být svědky diskusí studia Warner Bros. Druhý díl velkolepého sci-fi odkládá premiéru kvůli probíhajícím hereckým stávkám.

Doporučeno
Toto je první trailer na velkolepé sci-fi Duna 2. Na zadek tě posadí špičkovým hereckým obsazením a futuristickým vizuálem Toto je první trailer na velkolepé sci-fi Duna 2. Na zadek tě posadí špičkovým hereckým obsazením a futuristickým vizuálem 3. května 2023 18:21

Přestože trailer na pokračování Duny vyšel před několika týdny, obecenstvo bude muset vydržet, než ho uvidí v kinech. Podle zdrojů Variety společnost Warner Bros. začne jednání s koprodukčním studiem Legendary, aby oba producenti našli vhodný termín na rok 2024.

Vydání filmu a jeho propagaci totiž značně komplikuje probíhající herecká stávka. Ve snímku se objeví například Austin Butler, Florence Pugh, Javier Bardem a Josh Brolin. Těmto velkým jménům Hollywoodu ale omezení odborů zakazuje propagovat díla natočená studii, která stávka zasahuje.

Doporučeno
Oppenheimer je neřízené štěpení bezmoci. Christopher Nolan ti vezme vůli žít, zbývá jen čekat na smrt Oppenheimer je neřízené štěpení bezmoci. Christopher Nolan ti vezme vůli žít, zbývá jen čekat na smrt 20. července 2023 9:30

Přesunutí Duny podle Variety naznačuje nejistotu Warner Bros. Studio ukazuje, že si není jisté, zda stávka bude trvat déle než do poloviny podzimu. Posuzuje proto údajně i posunutí nového filmu o Aquamanovi nebo muzikál The Color Purple.

Domů
Sdílet
Diskuse