Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. července 2023 15:58
Čas čtení 0:38
Veronika Dlesková

Nová sexuální pomůcka tě dovede k orgasmu jen pomocí myšlenek. Využívá k tomu umělou inteligenci

Nová sexuální pomůcka tě dovede k orgasmu jen pomocí myšlenek. Využívá k tomu umělou inteligenci
Zdroj: Unsplash/We Vibe Toys
ZAJÍMAVOSTI SEXUALITA SEXUÁLNÍ POMŮCKY UMĚLÁ INTELIGENCE
Uložit Uložené

Americký podnikatel Brian Sloan přišel s revoluční novinkou na trhu sexuálních pomůcek. S využitím umělé inteligence tě nová hračka přivede k orgasmu jen díky tvé vlastní mysli.

K přístupu do mysli subjektu používá přístroj metodu EEG a umělou inteligenci. „Až do teď jsme sexuální pomůcky ovládali pomocí tlačítek, což je technologie stará sto let,“ vysvětluje Sloan. „Dovést sebe nebo ostatní k orgasmu jen pomocí myšlenek překročí dosavadní lidskou zkušenost a poskytne nám zcela novou schopnost naší sexuality,“ dodal podnikatel. 

Pro nový zážitek z masturbace musí být hlava uživatele připojena k EEG soupravě, která měří spontánní elektroaktivitu mozku. Sexuální handsfree pomůcka s názvem Autoblow AI+ je následně připevněna k penisu uživatele a připojena k internetu. 

Doporučeno
Studie: Vědecký tým našel 3 klíčové body pro skvělý sex Studie: Vědecký tým našel 3 klíčové body pro skvělý sex 25. července 2023 18:13

EEG souprava měří mozkovou aktivitu subjektu, která řídí činnost Autoblow AI+ přes Wi-Fi. Podle mozkových vln může hračka zrychlit nebo zpomalit svůj pohyb, a dokonce obsahuje funkci „Finish Me“ navrženou tak, aby vyvolala orgasmus, když signály mozku ukazují touhu po vyvrcholení. 

Vzhledem k nepraktické a složité konstrukci celé pomůcky se zatím nepředpokládá její uvedení na běžný trh. Sloan ale prototyp přístroje aktivně propaguje a doufá, že futuristický produkt se v budoucnosti objeví na prodejních pultech. 

Domů
Sdílet
Diskuse