Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. července 2023 11:39
Čas čtení 0:44
Adéla Ježková

Sen všech mileniálů a mileniálek: Disney chystá spin-off High School Musical 4

Sen všech mileniálů a mileniálek: Disney chystá spin-off High School Musical 4
Zdroj: Disney+/propagační materiál
FILMY A SERIÁLY DISNEY NOVÉ SERIÁLY PROGRAM DISNEY+
Uložit Uložené

Museli jsme si sice počkat patnáct let, ale je to tu. Naše oblíbené hvězdy High School Musical se opět setkají.

Fanoušci a fanynky jásají. Společnost Disney tento týden zveřejnila videoklip s příznačným názvem „High School Reunion“, ve kterém se objevily známé tváře – Lucas Grabeel (jako Ryan Evans), Corbin Bleu (Chad Danforth), Monique Coleman (Taylor McKessie) nebo Kaycee Stroh (Martha Cox). Všichni jsou sice o patnáct let starší, ale tancování a zpívání před publikem jim stále jde.

Doporučeno
Ceny Emmy se kvůli stávce v Hollywoodu odkládají. To se naposledy stalo po teroristických útocích 11. září Ceny Emmy se kvůli stávce v Hollywoodu odkládají. To se naposledy stalo po teroristických útocích 11. září 28. července 2023 10:17

Bohužel se nejedná o nový film High School Musical, který by byl nyní již čtvrtým v řadě. Videoklip je pouze falešnou upoutávkou na fiktivní High School Musical 4, který bude hlavním tématem poslední sezóny seriálu High School Musical: The Series. Jak popisuje PopBuzz„V podstatě se jedná o film v rámci televizního pořadu. Je to velmi meta.“

Pokud ale HSM miluješ, ani tak by sis epizodu neměl*a nechat ujít. Premiéru bude mít ve středu 9. srpna na Disney+, informuje server Disinsider. Dozvíš se v ní například, že postava Ryana Evanse je queer a randí s muži. 

Domů
Sdílet
Diskuse