Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorován obsah společnosti Signal festival.
14. srpna 2023 14:30
Čas čtení 0:45
Sponzorovaný obsah

Dechberoucí vizuální podívaná se blíží. Co tě letos čeká na Signal Festivalu?

Dechberoucí vizuální podívaná se blíží. Co tě letos čeká na Signal Festivalu?
Zdroj: Signal Festival
KULTURA SIGNAL FESTIVAL
Uložit Uložené

Chystáš se v říjnu do Prahy nebo plánuješ akce s kamarády? Nenech si ujít už 11. ročník jedinečného Signal Festivalu.

Ať už jsi pravidelný návštěvník Signal Festivalu, nebo o něm slyšíš poprvé, letos si ho určitě nesmíš nechat ujít. Obzvlášť pokud jsi milovník umění. Čeká tě totiž jedinečná digitální a vizuální show spojená s krásami historické Prahy.

Loni Signal Festival oslavil 10 let a za tu dobu ho navštívily více než 4 miliony diváků. A rozhodně nejde jen o „hezká světýlka“ na budovách. Festival totiž tvoří čeští i zahraniční profíci z oblasti light designu, vizuálního a digitálního umění, ale také umělé inteligence. 

Na co se můžeš letos těšit?

Signal Festival 2023 si užiješ od čtvrtka 12. října do neděle 15. října. Stejně jako v loňských ročnících tě i letos čekají videomappingy, projekce a doprovodný program. Vyrazit můžeš s kamarády nebo klidně s celou rodinou a mladšími sourozenci. Festival totiž myslí i na program pro děti. 

Ekosystémy a jejich průzkum. To je téma letošního festivalu, během kterého se setkáš s přírodními živly, biologií, matematikou, ale také s umělou inteligencí. Už počtvrté se vizuální identity chopilo duo grafických designerů Jan Brož a Jan Novák. 

Ekosystémy a jejich průzkum.
Ekosystémy a jejich průzkum. Zdroj: Signal Festival
Více o Signal festivalu

 Mrkni na předchozí vizuály a navnaď se na letošní událost:

Takhle vypadala světelná podívaná v minulých letech.Takhle vypadala světelná podívaná v minulých letech.Takhle vypadala světelná podívaná v minulých letech.Takhle vypadala světelná podívaná v minulých letech.
Zobrazit galerii
(8)
Ekosystémy a jejich průzkum
Domů
Sdílet
Diskuse