Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. srpna 2023 10:16
Čas čtení 0:30
Dominik Vetrák

DiCaprio dostal za Vlka z Wall Street 10 milionů. Neuvěříš, jak směšný honorář dostal Jonah Hill

DiCaprio dostal za Vlka z Wall Street 10 milionů. Neuvěříš, jak směšný honorář dostal Jonah Hill
FILMY A SERIÁLY FILM JONAH HILL
Uložit Uložené

Jonah Hill chtěl spolupracovat s Martinem Scorsesem, a tak za roli ve skvělém filmu přijal mizernou výplatu.

Snímek Wolf of Wall Street od režiséra Martina Scorseseho bude v prosinci slavit 10. výročí. Herec Jonah Hill, který po Leonardu DiCapriovi a Margot Robbie ztvárnil ve filmu třetí nejdůležitější roli, však na filmu moc nevydělal.

Doporučeno
Co si pustit o víkendu? Protivný sprostý Polky, Scarlett Johansson a McAvoye na 23 způsobů Co si pustit o víkendu? Protivný sprostý Polky, Scarlett Johansson a McAvoye na 23 způsobů 11. srpna 2023 15:30

V Howard Stern Show herec prozradil, že souhlasil s platem 60 tisíc dolarů, což bylo podle dohody mezi hollywoodskými studii a odbory herců ze SAG-AFTRA minimum. Herec chtěl smlouvu podepsat ještě ten den, protože se bál, že si to rozmyslí a nabídnou to někomu jinému.

Hill roli přijal i přes nízký honorář, protože toužil spolupracovat s režisérem Martinem Scorsesem a hercem Leonardem DiCapriem. Herec řekl, že by za možnost účinkovat v jejich filmu klidně zaplatil sám. Oproti DiCapriovi dostal opravdu legrační honorář. Dnes už oscarový DiCaprio za film údajně získal 10 milionů dolarů.

Domů
Sdílet
Diskuse