Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. srpna 2023 17:12
Čas čtení 0:37
Tereza Patočková

Kazmův film je na internetu pro smích. Lidi baví nízké hodnocení i Vémola, kterému zápletka zamotala hlavu

Kazmův film je na internetu pro smích. Lidi baví nízké hodnocení i Vémola, kterému zápletka zamotala hlavu
Zdroj: Instagram/Karlos Vémola
ZAJÍMAVOSTI KARLOS VÉMOLA ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Na slavnostní předpremiéru dorazilo mnoho tváří včetně bijce Karlose Vémoly. Jeho reakce na film nyní baví internet.

Předpremiéra nového filmu Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie, která měla podle tvůrců „přepsat pravidla kinematografie“, dala pořádně zabrat Karlosi Vémolovi. 

Doporučeno
Kazmova soutěž o miliony: Může jít o nekalou obchodní praktiku. Když se rozhodne, že ti peníze nedá, nepomůže ani žaloba Kazmova soutěž o miliony: Může jít o nekalou obchodní praktiku. Když se rozhodne, že ti peníze nedá, nepomůže ani žaloba 18. srpna 2023 13:58

Když se jej při odchodu ze sálu redaktoři deníku iDnes.cz zeptali, co na film říká, odpověděl upřímně: „Sám nevím, o čem to bylo, o penězích, o prachách. Asi jsem to od něj takhle dobrý nečekal.“ Screenshot z náhledu videa nyní koluje po Facebooku, a protože ne každý na této sociální síti je, nemůžeme tě o obrázek ochudit.

vemola
Zdroj: iDnes.cz

Snímek se líbil také bývalému mluvčímu prezidenta Havla a odborníkovi na etiketu Ladislavu Špačkovi. Tomu se ze snímku hlava nezavařila, a jak uvedl, pochopil jej. „Vždycky je za tím něco hlubšího. Člověk si to musí nechat v hlavě trochu projít. Je to hrozný mišmaš,“ uvedl.

Doporučeno
A teď vážně. Je jedno, o čem Kazmův film je, tenhle hazard je i pro děti (Glosa) A teď vážně. Je jedno, o čem Kazmův film je, tenhle hazard je i pro děti (Glosa) 16. srpna 2023 16:00

A pomalu se probírají i tvůrci fotomontáží. Profil @byczech z X si dělá srandu z nízkého hodnocení filmu na serveru ČSFD. Tam si drží ve čtvrtek večer po premiéře pouhých 28 %.

Kazma
Zdroj: X/@byczech
Domů
Sdílet
Diskuse