Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
24. srpna 2023 12:45
Čas čtení 0:34
Tereza Patočková

Adam Sandler posílá Jennifer Aniston na každý Den matek květiny, aby jí nebylo líto, že je neplodná

Adam Sandler posílá Jennifer Aniston na každý Den matek květiny, aby jí nebylo líto, že je neplodná
Zdroj: Getty Images
ZAJÍMAVOSTI ADAM SANDLER JENNIFER ANISTON
Uložit Uložené

Jennifer Aniston v novém rozhovoru prozradila, jak jí dlouholetý kamarád Adam Sandler dává najevo, že je milována, zejména v těch nejtěžších dnech.

Aniston v rozhovoru pro deník Wall Street Journal uvedla, že jí Adam Sandler a jeho žena Jackie každoročně na Den matek posílají květiny, protože se dozvěděli o jejích problémech s plodností.

Herci jsou si blízcí už desítky let. Jennifer Aniston děti nemá a v rozhovoru pro časopis Allure v roce 2022 se svěřila, že se před několika lety pokoušela otěhotnět.

Doporučeno
Jennifer Aniston: Je tu celá generace lidí, dětí, kteří se nyní vracejí k epizodám Přátel a považují je za urážlivé Jennifer Aniston: Je tu celá generace lidí, dětí, kteří se nyní vracejí k epizodám Přátel a považují je za urážlivé 30. března 2023 11:23

„Snažila jsem se otěhotnět. Byla to náročná cesta, cesta za dítětem,“ řekla a vysvětlila, že prošla mimotělním oplodněním, pila „čínské čaje“ a „vsadila všechno“ na řešení své neplodnosti. Přesto se to nepodařilo. „Dala bych cokoli za to, aby mi tehdy někdo řekl: ‚Zmraz si vajíčka. Udělej si laskavost.‘ Člověk na to prostě nemyslí. A tak jsem dnes tady. Loď odplula,“ řekla.

V rozhovoru herečka také odmítla spekulace, že její manželství s hereckými kolegy Bradem Pittem a Justinem Therouxem nevyšla, protože nechtěla mít děti. 

Domů
Sdílet
Diskuse