Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. září 2023 13:18
Čas čtení 0:56
Ilona Hobzová

Chceš strávit Vánoce a silvestr v New Yorku? Český tanečník hledá podnájemníky do luxusního bytu

Chceš strávit Vánoce a silvestr v New Yorku? Český tanečník hledá podnájemníky do luxusního bytu
Zdroj: Pxhere/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI CESTOVÁNÍ NETRADIČNÍ BYDLENÍ ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Své bydlení v Česku už choreograf a tanečník Yemi A. D. nabízel, teď se můžeš vydat do jeho bytu do města, které nikdy nespí.

Tanečník a choreograf Yemi A. D. opět nabízí jednu ze svých nemovitostí. Zatímco letos na jaře hledal kvůli pobytu ve Spojených státech podnájemníky pro svůj luxusní byt v pražské Troji, nyní se z USA přesouvá na nějaký čas jinam a k mání je jeho newyorský byt. 

Obývák s výhledem na Manhattan a Brooklyn

„Na prosinec 2023 a leden 2024 se chystám do Asie, a proto svůj newyorský byt v Brooklynu nabízím do podnájmu. K dispozici bude hostovská ložnice s koupelnou, prosvětlený obývací pokoj s výhledem ze 47. patra na Manhattan i Brooklyn, kuchyně, posilovna, co-working space a 24h recepce. Budova, vybavení i nábytek jsou nové,“ napsal umělec v pátek na svůj Facebook. K nabídce připojil také několik fotografií, aby zájemci věděli, jaký luxus na ně čeká.

Cena za dvouměsíční podnájem ale jasná není. Jestli tě však nabídka zaujala a toužíš v bytě strávit Vánoce a silvestra, ozvi se Yemiho asistence na e-mail uvedený v příspěvku.

Úspěšný choreograf právě před cestou do Spojených států, kde nyní pobývá, sháněl podnájemníky i do svého luxusního bytu o rozloze 260 metrů čtverečních v bývalém areálu Diplomatické čtvrti v Troji. Byt v dubnu nabízel přes realitní kancelář. „Rád bych našel někoho, kdo bude mít k tomuto krásnému místu podobný vztah jako já. Byt je prostorný, slunný a plný pozitivní energie, zařízený nábytkem z Bali,“ napsal tehdy na svůj Facebook Yemi. Zdá se, že hledání podnájemníka bylo úspěšné, byt už totiž k dispozici není. 

Domů
Sdílet
Diskuse