Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
18. září 2023 15:00
Čas čtení 2:41
Tímea Krauszová

Voň jako polobůh: Šest brutálních parfémů pro muže, které musíš vyzkoušet

MÓDA KOSMETIKA A PÉČE O KŮŽI PARFÉMY
Uložit Uložené

Vybíráme nejzajímavější vůně pro pány, které přišly na trh v letošním roce.

Zkoušíme, voníme se a zjišťujeme, co je nového, abys z parfumerií neodcházel*a s podrážděným nosem a prázdnýma rukama. Toto je nový Refresher výběr nejlepších parfémů pro muže, které značky představily letos v létě. Jedná se o žhavé novinky, některé se začaly prodávat jen krátce před napsáním článku, ale už teď jim předpovídáme trvanlivé místo na poličkách drogerií. Jsou nadčasové, přitažlivé a přímo ideální pro přicházející podzimní počasí.

Voň dobře s Refresherem a neztrať přehled o tom, co je právě v módě. 

Doporučeno
Chceš vonět jako hřejivé objetí? Máme pro tebe tipy na nejlepší podzimní parfémy
Chceš vonět jako hřejivé objetí? Máme pro tebe tipy na nejlepší podzimní parfémy 11. září 2023 13:00

Yves Saint Laurent MYSLF

Buď sám sebou za všech okolností. Tak zní motto novinky z dílny YSL. Tváří kampaně na nový parfém MYSLF není nikdo jiný než Austin Butler – kdysi dětská herecká hvězda, kterou dnes znáš z traileru na film Dune Part Two. Butler se tak zároveň stal globálním ambasadorem značky.

Voní jako elegantní a moderní muž, kterého chceš poznat (myslíme tím voňavku, nejen Butlera!). Obsahuje tóny pomerančového květu, srdce pačuli, ambry a tabáku a podle nás by se klidně vešel i do kategorie unisex. Je trochu svěží, trochu zemitý, a hlavně neskutečně sexy. Zabalený je v elegantním černém flakonu, který je navíc i doplnitelný – body navíc za udržitelnost, YSL, dobrá práce!

Cena: 3500 Kč / 100 ml

Jinak než povzdechem se tato vůně ani nedá popsat, ale zkusíme to. Povzbuzující bylinné aroma tě v mysli přenese do deštivých lesů, na chaty s přáteli či na dobrodružný výlet s tvojí láskou. Genderově neutrální novinka se hodí na všechna roční období a zemité vůně bezpochyby sluší i těm největším drsňákům.

Doporučeno
Kosmetické novinky: Jarní paletka očních stínů za 260 korun, virální balzámy na rty a séra Glow Recipe v Česku Kosmetické novinky: Jarní paletka očních stínů za 260 korun, virální balzámy na rty a séra Glow Recipe v Česku 5. dubna 2024 13:00

Srdcem vůně je intenzivní levandulový olej vylisovaný z rostliny vyšlechtěné spojením dvou různých levandulí. Přidány jsou tóny máty, jetele a muškátového oříšku s hlubokým, sladkým a dřevitým vetiverem a pačuli v základu. Výsledkem je divoká a zároveň rafinovaná vůně, se kterou vynikneš. Moderní, a přece tak zakořeněná v přírodě. A v neposlední řadě je také doplnitelná. Hot? Jednoznačně!

Vezmeš si mě?

Neručíme ti, že se tě na to někdo zeptá, ale mohl by. S tímto parfémem se oblékneš do tónů santalového a cedrového dřeva s tóny jasmínových kvítků a afrodiziakálního pižma. Hřejivá vůně ti však bude slušet i v jiné dny, klidně i v ty běžné strávené v práci.

Návrháři byli manželé Mona Kattan a Hassan Elamin, zakladatelé Huda Beauty a také značky parfémů Kayali. Při designu mysleli právě na svoji svatbu a společně navrhli svatební kolekci vůní.

Cena: 2300 Kč / 50 ml

Kayali
Zdroj: Kayali/Huda Beauty

Představ si hořící dřevo a karamelizovaný cukr v temné verzi. Nejde to? Tak si prostě budeš muset sehnat letošní Cartier novinku, protože tento parfém voní jako nejlepší rande tvého života – ale jsme si jisti, že bys v něm bez problémů uzavřel i nejlepší obchodní deal roku. Přestože je vůně přitažlivá, není příliš tíživá a klidně snese i běžné pracovní povinnosti. Stačí, když si troufneš – je vhodná pro ty, kteří jsou odvážní a tak trošku mysteriózní.

Trošku sladká, trošku kořeněná, trošku jako polobůh: nazvali bychom ji i charismatem v láhvi.

 
Cena: 3150 Kč / 100 ml
 
Cartier
Zdroj: Cartier
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse