Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
18. září 2023 v 15:00
Čas čtení 2:41
Tímea Krauszová

Voň jako polobůh: Šest brutálních parfémů pro muže, které musíš vyzkoušet

MÓDA KOSMETIKA A PÉČE O KŮŽI PARFÉMY
Uložit Uložené

Vybíráme nejzajímavější vůně pro pány, které přišly na trh v letošním roce.

Zkoušíme, voníme se a zjišťujeme, co je nového, abys z parfumerií neodcházel*a s podrážděným nosem a prázdnýma rukama. Toto je nový Refresher výběr nejlepších parfémů pro muže, které značky představily letos v létě. Jedná se o žhavé novinky, některé se začaly prodávat jen krátce před napsáním článku, ale už teď jim předpovídáme trvanlivé místo na poličkách drogerií. Jsou nadčasové, přitažlivé a přímo ideální pro přicházející podzimní počasí.

Voň dobře s Refresherem a neztrať přehled o tom, co je právě v módě. 

Doporučeno
Chceš vonět jako hřejivé objetí? Máme pro tebe tipy na nejlepší podzimní parfémy
Chceš vonět jako hřejivé objetí? Máme pro tebe tipy na nejlepší podzimní parfémy 11. září 2023 v 13:00

Yves Saint Laurent MYSLF

Buď sám sebou za všech okolností. Tak zní motto novinky z dílny YSL. Tváří kampaně na nový parfém MYSLF není nikdo jiný než Austin Butler – kdysi dětská herecká hvězda, kterou dnes znáš z traileru na film Dune Part Two. Butler se tak zároveň stal globálním ambasadorem značky.

Voní jako elegantní a moderní muž, kterého chceš poznat (myslíme tím voňavku, nejen Butlera!). Obsahuje tóny pomerančového květu, srdce pačuli, ambry a tabáku a podle nás by se klidně vešel i do kategorie unisex. Je trochu svěží, trochu zemitý, a hlavně neskutečně sexy. Zabalený je v elegantním černém flakonu, který je navíc i doplnitelný – body navíc za udržitelnost, YSL, dobrá práce!

Cena: 3500 Kč / 100 ml

Jinak než povzdechem se tato vůně ani nedá popsat, ale zkusíme to. Povzbuzující bylinné aroma tě v mysli přenese do deštivých lesů, na chaty s přáteli či na dobrodružný výlet s tvojí láskou. Genderově neutrální novinka se hodí na všechna roční období a zemité vůně bezpochyby sluší i těm největším drsňákům.

Doporučeno
Vyzkoušela jsem virální náplasti na akné, které si oblíbil i Justin Bieber. Jsou satisfying videa z TikToku pravdivá? Vyzkoušela jsem virální náplasti na akné, které si oblíbil i Justin Bieber. Jsou satisfying videa z TikToku pravdivá? 18. října 2024 v 7:05

Srdcem vůně je intenzivní levandulový olej vylisovaný z rostliny vyšlechtěné spojením dvou různých levandulí. Přidány jsou tóny máty, jetele a muškátového oříšku s hlubokým, sladkým a dřevitým vetiverem a pačuli v základu. Výsledkem je divoká a zároveň rafinovaná vůně, se kterou vynikneš. Moderní, a přece tak zakořeněná v přírodě. A v neposlední řadě je také doplnitelná. Hot? Jednoznačně!

Vezmeš si mě?

Neručíme ti, že se tě na to někdo zeptá, ale mohl by. S tímto parfémem se oblékneš do tónů santalového a cedrového dřeva s tóny jasmínových kvítků a afrodiziakálního pižma. Hřejivá vůně ti však bude slušet i v jiné dny, klidně i v ty běžné strávené v práci.

Návrháři byli manželé Mona Kattan a Hassan Elamin, zakladatelé Huda Beauty a také značky parfémů Kayali. Při designu mysleli právě na svoji svatbu a společně navrhli svatební kolekci vůní.

Cena: 2300 Kč / 50 ml

Kayali
Zdroj: Kayali/Huda Beauty

Představ si hořící dřevo a karamelizovaný cukr v temné verzi. Nejde to? Tak si prostě budeš muset sehnat letošní Cartier novinku, protože tento parfém voní jako nejlepší rande tvého života – ale jsme si jisti, že bys v něm bez problémů uzavřel i nejlepší obchodní deal roku. Přestože je vůně přitažlivá, není příliš tíživá a klidně snese i běžné pracovní povinnosti. Stačí, když si troufneš – je vhodná pro ty, kteří jsou odvážní a tak trošku mysteriózní.

Trošku sladká, trošku kořeněná, trošku jako polobůh: nazvali bychom ji i charismatem v láhvi.

 
Cena: 3150 Kč / 100 ml
 
Cartier
Zdroj: Cartier
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse