Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
Apple dnes představí nový iPhone i Apple Watch, ale to ještě není všechno, Horste!

iOS 17

S jistotou lze říct, že součástí letošní prezentace bude nový operační systém iOS 17, který přinese poměrně velké množství designových i funkčních změn. Přibudou interaktivní widgety, pohodlnější sdílení souborů přes AirDrop, přepis zvukových zpráv i nové funkce v aplikaci zdraví.

iOS 17
Zdroj: Apple

V novém operačním systému bude snadnější sdílet kontakty či hesla a změní se také způsob sledování polohy. Kromě jiného budeš moci dát ostatním lidem vědět, že jsi v pořádku dorazil*a domů. Pokud se na mapě přestaneš hýbat, po tvém souhlasu pošle iPhone tvým kontaktům informace o tvé poloze, ale i o signálu a stavu baterie tvého telefonu. Všechny nové funkce najdeš přímo na stránkách Applu.

Doporučeno
Apple chce získat ochrannou známku na logo jablka. Pěstitelé ovoce jsou proti Apple chce získat ochrannou známku na logo jablka. Pěstitelé ovoce jsou proti 19. června 2023 v 15:55

Další změny

Kromě výše uvedených nových produktů a změn nás nejspíš čekají také nové AirPods s nabíječkou USB-C, která splňuje předpisy Evropské unie. Spekuluje se také o představení nové lacinější verze iPadu. Na to, jestli na nás Apple chystá ještě nějakou větší změnu nebo oznámí produkt, který naplní společností avizovaný zázrak, si ale budeme muset počkat.

Konferenci za tebe budeme sledovat a přineseme ti zásadní novinky. Prezentaci Applu můžeš sledovat živě zde:

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse