Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
18. září 2023 v 10:36
Čas čtení 1:18
Ilona Hobzová

Brzobohatý aka Tiffany Richbitch a Písařovicová se vzali. O svatební šaty jsme si se snoubenkou střihli, vtipkoval Ondřej

Brzobohatý aka Tiffany Richbitch a Písařovicová se vzali. O svatební šaty jsme si se snoubenkou střihli, vtipkoval Ondřej
Zdroj: Profimedia
OSOBNOSTI ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Skladatel a hudebník Ondřej G. Brzobohatý si vzal novinářku Danielu Písařovicovou.

Svatba proběhla v Itálii v kruhu rodiny a nejbližších přátel. „Stačí si střihnout se snoubenkou o to, kdo z vás bude mít nakonec svatební šaty, mít větší trpělivost s místními úřady, schopného a zkušeného koordinátora, odháněče dešťových mraků, starší sestru s prořízlou italskou pusou a vše frčí jako nová vespa,“ napsal na svůj Instagram Brzobohatý s odkazem na nedávnou kauzu ohledně jeho záliby v dragu.

Nebaví mě být rozvedený, cítím se jako vítěz

Dvojice se zasnoubila teprve letos v červnu. Proč se rozhodli vzít tak brzy po zásnubách? „S velkou nadsázkou a humorem lze tvrdit, že Daniela (dle jejích slov) na svatbu spěchala do doby, dokud jí to stále známky gravitace v obličeji dovolí, a já se chtěl zkrátka oženit, protože mě nebaví být rozvedený, což s sebou nese cejch někoho, kdo prohrál. Dnes můžeme s klidem v srdci nahlas říct, že Daniela to jako krásná nevěsta stihla a já se cítím jako vítěz,“ napsal Brzobohatý.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ondřej G. Brzobohatý (@brzobohatyondrejofficial)

Brzobohatý také uvedl, že svatba se vyklubala z původní dovolené a bylo to po všech stránkách dobré rozhodnutí. Kromě domluvy s tamními úřady a zkušeným koordinátorem si prý stačilo se snoubenkou střihnout o to, kdo bude mít na sobě nakonec svatební šaty. Tím umělec s nadsázkou narážel na kauzu z letošního května, kdy byl nucen se otevřít o své oblibě v dragu poté, co podle něj jeho exmanželka Taťána Kuchařová poskytla deníku Blesk plné znění své žádosti o církevní rozvod.

Doporučeno
Česká Wikipedie slaví narozeniny, je 28. nejobsáhlejší na světě. Co dalšího o ní (ne)víš? Česká Wikipedie slaví narozeniny, je 28. nejobsáhlejší na světě. Co dalšího o ní (ne)víš? 3. května 2024 v 16:55

V ní mimo jiné modelka spojila drag a kostýmy s deviací. Brzobohatého podle jeho slov dokonce donutila navštívit sexuoložku, aby se prokázalo, že je nemocný.

„Jsem velkým fanouškem i drag queen. Může to někomu připadat zvláštní nebo divné, ale já se u toho skvěle bavím a náramně odreaguju. Rozhodně to ale nemá vliv na mé duševní zdraví nebo moji sexuální orientaci,“ uvedl tehdy Brzobohatý, který jako drag queen používá pseudonym Tiffany Richbitch. Kuchařová na svém Instagramu popřela, že by za zveřejněním stála.

Domů
Sdílet
Diskuse