Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
19. září 2023 9:43
Čas čtení 0:43
Ondřej Jarůšek

Billie Eilish okouzlil twerk Megan Thee Stallion na TikToku. Rapperce „vyznala lásku“, zprávu pak ale smazala

Billie Eilish okouzlil twerk Megan Thee Stallion na TikToku. Rapperce „vyznala lásku“, zprávu pak ale smazala
Zdroj: Charley Gallay/Getty Images for Spotify
HUDBA BILLIE EILISH HUDBA RAP
Uložit Uložené

Rapperka z Texasu svým posledním videem na TikToku zaujala mnoho fanoušků a fanynek. Mezi nimi je i zpěvačka Billie Eilish, která jí video okomentovala.

Megan The Stallion v neděli na svém tiktokovém účtu zveřejnila video, ve kterém před odchodem do posilovny tančí a twerkuje. Video velmi rychle posbíralo přes dva miliony zhlédnutí a rapperka si vysloužila statisíce lajků. Kromě toho ale taneček autorky hitů jako Shots Fired nebo Savage neušel pozornosti ani zpěvačce Billie Eilish.

„Megan, jsem pro tebe kdykoliv volná,“ napsala Billie pod Meganino video. Jak však dodává server Complex, svůj komentář později smazala. Megan Thee Stallion (zatím) na její slova nijak veřejně nereagovala. Komentáře Billie Eilish si však rychle všimli ostatní sledující, kteří rapperčino video se zpěvaččiným komentářem začali sdílet na sociálních sítích

Není to však poprvé, co Billie Eilish dala najevo, že je příznivkyní slavné rapperky z Texasu. Jak informuje server Hotnewhiphop, v roce 2021 se na veřejnost dostaly záběry, na nichž byla Billie na rapperčině koncertě a vedle pódia tancovala na skladbu Body.

Doporučeno
Nová Billie Eilish i Kanye. Těchto 5 zahraničních alb by ti v květnu nemělo uniknout Nová Billie Eilish i Kanye. Těchto 5 zahraničních alb by ti v květnu nemělo uniknout 30. dubna 2024 14:30

Kromě Megan The Stallion je Billie Eilish také velkou fanynkou rapperky Nicki Minaj, které nedávno darovala boty ze své nové kolaborace se značkou Nike.

Domů
Sdílet
Diskuse