Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
24. září 2023 13:00
Čas čtení 9:50
Lukáš Čelka

Martina depiluje i intimní partie mužů: Chodí ke mně striptéři, ale i sportovci. Někteří pánové dostanou erekci

Martina depiluje i intimní partie mužů: Chodí ke mně striptéři, ale i sportovci. Někteří pánové dostanou erekci
REFRESHER KOSMETIKA A PÉČE O KŮŽI PÉČE O PLEŤ ROZHOVOR
Uložit Uložené

Depilace intimních partií už není tabu ani u mužů. Je to úplně jiný pocit na dotek než po žiletce.

Martina se depilaci věnuje profesionálně již pět let, přičemž na rozdíl od kosmetiček ve svém salonu SugarTouch nenabízí žádné jiné služby. „Jde o obrovský rozdíl v tom, že já výlučně jen depiluji, zatímco v kosmetických salonech dělají vedle jiných procedur možná dvě depilace denně,“ řekla pro Refresher. Na jedné straně je prý ráda, že se depilace cukrovou pastou stává dostupnější, tvrdí však, že pokud se jí člověk nevěnuje několik hodin denně, nikdy nebude rychlost a úroveň profesionality salonu na takové úrovni jako tam, kde dělají výlučně jen tento typ, známý jako sugaring.

Doporučeno
Jsou dospělí, nosí dudlíky a čůrají do plenek. „Prosíme, neodsuzujte nás,“ vzkazují Češi praktikující ageplay Jsou dospělí, nosí dudlíky a čůrají do plenek. „Prosíme, neodsuzujte nás,“ vzkazují Češi praktikující ageplay 20. září 2023 6:00

Profesionálka poskytuje svým klientům depilaci každé části těla včetně tzv. brazilské depilace intimních partií, a to jak mužům, tak i ženám. Právě ženy jsou v tomto směru podle ní stydlivější.

„Když ke mně přijde poprvé muž, je to pro něj jistý moment vzrušení. To, jak se svlékne v cizím prostředí, před cizí ženou, ho může na začátku i vzrušit –⁠ už se mi to stalo, ale než skončíme depilaci, pochopitelně už je opět maličký,“ zasmála se Martina s tím, že někteří klienti měli dokonce před depilací erekci.

Doporučeno
Boříme tabu: Sex během menstruace je vzrušující a sexy. Poradíme ti, jak na něj Boříme tabu: Sex během menstruace je vzrušující a sexy. Poradíme ti, jak na něj 5. června 2023 6:00

Martina nám v rozhovoru mimo jiné prozradila, jaké výhody přináší depilace oproti holení, jací muži mají nejčastěji zájem o tzv. brazilskou, ale i to, jestli se jí někdy stalo, že by chování mužských klientů bylo přes čáru, a jak to řešila.

Na našem webu ti pravidelně přinášíme rozhovory s inspirativními a zajímavými lidmi. Jen nedávno jsme vyzpovídali učitelku žijící ve Vietnamu nebo pohřebníka Marka. Pokud chceš podpořit naši snahu stále zkvalitňovat obsah a získat neomezený přístup k článkům, přidej se do klubu Refresher+.

Jaký je rozdíl mezi epilací a holením?

Při epilaci odstraňujeme chlupy s kořínky, přičemž při holení je jen zkracujeme nad kůží. K oholení je nutná žiletka, kterou si většina žen nedezinfikuje, takže se na ní usazují bakterie. Ačkoli to není pouhým okem viditelné, holením si poškozujeme zdravou tkáň –⁠ strháváme si kůži žiletkou a po přenesení bakterií vznikají na místě zásahu záněty.

Doporučeno
„Dosáhnu orgasmu za minutu.“ Češek a Čechů jsme se zeptali, jaká je jejich nejoblíbenější sexuální pomůcka „Dosáhnu orgasmu za minutu.“ Češek a Čechů jsme se zeptali, jaká je jejich nejoblíbenější sexuální pomůcka 10. září 2023 6:00

Velmi často se setkávám s tím, že ke mně chodí dámy, které mají dokonce jizvy na pokožce. Zejména tedy v intimních partiích, ale výjimkou nejsou ani nohy či podpaží.

Jaké části těla lze depilovat?

Depiluji úplně všechno. Minulé léto jsem se dokonce rozhodla přistoupit k razantnějšímu kroku a začala jsem přidávat na sociální sítě fotky před depilací a po ní. Právě díky nim si ženy uvědomily, že v tom nejsou samy, a ztratily ostych za mnou přijít.

Mnohdy se totiž setkávám s tím, že mě klientky sledují i ​​několik měsíců, než se odhodlají k první návštěvě salonu. Tvrdí mi, že se styděly a neodvážily se přijít dřív, když ale viděly ty fotografie před a po, dodalo jim to odvahu.

depilacia sugartouch
Zdroj: Archív/Martina

Zjistily totiž, že se ke mně nechodí depilovat jen ženy, které mají pár světlých chloupků na nohou, ale právě naopak, že se věnuji i náročnějším případům, kdy má žena ochlupení na takových místech, o kterých muž možná ani netuší, že tam může růst.

Doporučeno
Akné na bradě značí hormonální nerovnováhu, na čele stres. Zeptali jsme odbornice, jak vzniká a jak jej léčit Akné na bradě značí hormonální nerovnováhu, na čele stres. Zeptali jsme odbornice, jak vzniká a jak jej léčit 18. ledna 2023 6:00

Každé ženě fungují jinak hormony i genetika. Některým dívkám odstraňuji ochlupení na kříži či na celé ploše hýždí –⁠ nemyslím jen intimní část, která je běžná. Opravdu se není třeba stydět, je to přirozené.

Někteří muži dokáží překvapit a trpí potichu, neřeknou ani slovo.

Brazilskou depilaci údajně stále více využívají i muži. Jaká je realita?

Dejme tomu, že se v tomto směru už také začínají oťukávat. Hodně chlapů je nastavených tak, že by i rádi přišli, ale odrazuje je bolest. Je jasné a bohužel tomu tak je, že my ženy sneseme více bolesti. Přesto se ke mně hlásí na brazilskou depilaci i muži. A abych nekřivdila mužské populaci, někteří muži jsou statečnější než dámy.

Doporučeno
Muži, potlačte své ego. Používání sexuálních hraček je v naprostém pořádku Muži, potlačte své ego. Používání sexuálních hraček je v naprostém pořádku 6. září 2023 17:00

Muži se hlásí od otevření salonu, ale přiznám se, že ze začátku jsem vůči tomu byla dost skeptická, protože jsem před nimi měla obrovský respekt. Nic ve zlém, nechci se nikoho dotknout, ale někteří klienti se mi postarali o zážitky, na které dosud vzpomínám. Byli muži, kteří u mě byli jednou a další termín jsem jim už nedala, protože si mou práci pojali po svém a chtěli po mně i „bonusové služby“.

depilácia
Zdroj: Archív/Martina

Zároveň mě ale spousta mužů přesvědčila o tom, že se není čeho bát a muž je stejný klient jako žena –⁠ toužící jen po hladké pokožce. Někteří byli tak spokojení, že mi dokonce poslali na depilaci své partnerky, které jsou už několik let mými pravidelnými klientkami.

Doporučeno
KOMENTÁŘ: Bobr, roští nebo kožich. Proč je pubické ochlupení vnímáno tak negativně, když je naprosto přirozené KOMENTÁŘ: Bobr, roští nebo kožich. Proč je pubické ochlupení vnímáno tak negativně, když je naprosto přirozené 24. dubna 2022 7:00

Obecně se tedy muži oťukávají. Možná mají předsudky, že depilace je výlučně ženská
záležitost, přitom je určena pro každé pohlaví. Proto velmi rádi přivítáme i je.

Zároveň si myslím, že i muž se chce cítit lépe než po té žiletce, neboť když se jí oholíš, už večer pícháš jako kaktus.

Je náročnější udělat brazilskou depilaci muži než ženě? Pokud ano, proč?

Vyzkoušej předplatné REFRESHER+
jen za 12525
a čti vše bez omezení
Koupit předplatné
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 144958 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemčení?

  • Jací muži nejčastěji chodí na depilaci intimních partií.
  • Zda je běžné dostat erekci před depilací.
  • Kterým klientům a proč už Martina nikdy nedala termín.
  • Zda je náročnější depilovat mužské, nebo ženské intimní partie.
  • Kolik stojí brazilská depilace u Martiny v salonu.
Domů
Sdílet
Diskuse