Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
21. září 2023 v 12:15
Čas čtení 1:04
Radim Šlechta

Fanoušci a fanynky Taylor Swift shodili Google. Luštili na něm její vzkaz, který si můžeš přečíst i ty

Fanoušci a fanynky Taylor Swift shodili Google. Luštili na něm její vzkaz, který si můžeš přečíst i ty
Zdroj: Taylorswift.com/propagační materiál
NEWS TAYLOR SWIFT
Uložit Uložené

Už jsi vyzkoušel*a novou hru Taylor Swift?

Taylor Swift často schovává kousky své nové hudby na sociální sítě nebo na různá zákoutí internetu. Před vydáním nového alba se rozhodla schovat názvy skladeb přímo na Googlu. Její fanouškovská základna ale hru neuvěřitelně rychle shodila, takže nefungovala.

Doporučeno
Rozčtvrcené tělo poslal v kufrech vlakem. Policie po 90 letech odhalila vraha prostitutky Otýlie Vranské. Kdo jím je? Rozčtvrcené tělo poslal v kufrech vlakem. Policie po 90 letech odhalila vraha prostitutky Otýlie Vranské. Kdo jím je? 21. září 2023 v 11:14

Taylor v souvislosti s vydáním desky 1989 (Taylor's Version) zveřejnila na Instagramu příspěvek s tím, že informace o nahrávce mají její sledující přímo před očima. „Dejte mi vědět, až *hledání* skončí,“ napsala zpěvačka na svém Instagramu. Netrvalo dlouho a lidé objevili její hru ve vyhledavači na Googlu. Vyzkoušet si ji můžeš i ty.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Taylor Swift (@taylorswift)

Stačí, když do vyhledavače zadáš Taylor Swift a klikneš na trezor, který se objeví v pravém dolním rohu. Pak už musíš jen vyřešit hádanku, napsat ji do vyhledavače a odpověď odeslat. Cílem zpěvačky, které je letos 33 let, bylo, aby její fanoušci a fanynky vyluštili aspoň 33 milionů hádanek.

Odemknout trezor se fanouškům a fanynkám podařilo během několika hodin a momentálně jsou už informace o tracklistu alba veřejné. Stále si ale můžeš vyzkoušet hádanky, které ti zpěvačka do vyhledavače ukryla.

Lidé naběhli na Google hádat v takovém množství, že hra dokonce na chvíli spadla. Technologický gigant tak musel napsat všem „Swifties“ omluvný vzkaz na sociální síť X, dříve Twitter.

Nová edice alba 1989 vyjde už 27. října letošního roku. Do té doby můžeš sledovat, jestli tvoje oblíbená zpěvačka nepřijde s nějakou další hrou, která potrápí další technologickou společnost.

Domů
Sdílet
Diskuse