Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
27. září 2023 13:39
Čas čtení 0:58
Tereza Šnajdrová

FOTO: Ubytuj se ve Shrekově chajdě uprostřed bažin! Nově ji najdeš na Airbnb

FOTO: Ubytuj se ve Shrekově chajdě uprostřed bažin! Nově ji najdeš na Airbnb
Zdroj: Airbnb/volně k použití
ZAJÍMAVOSTI AIRBNB ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Tenhle mechem zarostlý a vlhký sen se stal skutečností!

Airbnb do své nabídky nevšedních ubytování nově zařadilo také Shrekovu chajdu. Tu najdeš ve Skotsku a o rezervaci můžeš žádat od 13. října 2023. Ale pozor. Tohle ubytko bude k dispozici jen pro tři lidi, kteří zde budou moci strávit dvě noci, od 27. do 29. října. A jaká je jeho cena? To tě dostane!

Doporučeno
GALERIE: Toto jsou nejlepší bramborová jídla Evropy. Zabodovala i česká klasika GALERIE: Toto jsou nejlepší bramborová jídla Evropy. Zabodovala i česká klasika 27. září 2023 11:25

Shrekovo útočiště najdeš v historickém regionu, který nese název Skotská vysočina. Kromě bažin tak budeš obklopen*a nedotknutou přírodou a neskutečnými výhledy. „Shrekova bažina je nádherná. Prostě nádherná. Ideální místo pro hosty. Víš, co se mi na tom líbí? Všechno. Zarostlá terénní úprava, skromné interiéry, pěkné balvany, vše. Nemůžu se dočkat, až hosté zažijí tento blátivý kousek ráje na vlastní kůži,“ hlásá oslík spolupracující s Airbnb.
 
Hosté a hostky si na vlastní kůži budou moci zkusit, jak se žije zeleným zlobrům, a to vše bez pochodní, vidlí a dotěrných rytířů.
 
Během pobytu v kouzelné bažině na hosty čeká:
> Odpočinek v kouzelné atmosféře.
> Chutný parfait.
> K snídani dostanou chutné vafle.
> Maximální soukromí.
> Možnost posedět u ohně až do pozdních nočních hodin.

Kde si Shrekovu chajdu zarezervovat a jaká je její cena?

Cena tohoto magického ubytka tě dostane. Ubytování totiž stojí přesně nula korun na noc! O rezervaci tohoto exkluzivního dvounočního pobytu v bažině je možné žádat od 13. října od 18:00 hodin a samotný pobyt, který je vhodný až pro tři osoby, se pak uskuteční ve dnech 27. až 29. října. Máš snad lepší plán, jak strávit dny před Halloweenem?

airbnb, shrek, cestovanie, interiérový dizajn, architektúraairbnb, shrek, cestovanie, interiérový dizajn, architektúraairbnb, shrek, cestovanie, interiérový dizajn, architektúraairbnb, shrek, cestovanie, interiérový dizajn, architektúra
Zobrazit galerii
(11)
Domů
Sdílet
Diskuse