Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. října 2023 16:03
Čas čtení 0:33
Anna Koucká

Startuje pražský festival designu a módy Designblok. Na co se letos můžeš těšit?

Startuje pražský festival designu a módy Designblok. Na co se letos můžeš těšit?
Zdroj: David Marcin
KULTURA ČESKÝ DESIGN
Uložit Uložené

Už tuto středu startuje v Praze 25. ročník mezinárodního festivalu Designblok. Podívej se, kde všude uvidíš expozice a jaký program letos organizátoři nachystali.

Designblok je největší výstavou designu a módy ve střední a východní Evropě. Ročně ho navštíví kolem 40 tisíc lidí a v několika dnech představí kromě výrobků designérů a designérek i řadu přednášek, módních přehlídek, diskuzí a inspirace. 

Doporučeno
Tom Hanks doporučuje dentální hygienu. Až na to, že to vůbec není on Tom Hanks doporučuje dentální hygienu. Až na to, že to vůbec není on 2. října 2023 13:15

Letošní jubilejní 25. ročník se koná od 4. do 8. října na třech hlavních lokacích a jeho hlavním tématem je Cesta. Úplně poprvé se bude vystavovat v prostorách míčovny na Pražském hradě, kde se nachází expozice Made in Fire a také výstava Cosmos, která by měla být pomyslným zlatým hřebem letošní akce. Expozice na Hradě budou na rozdíl od ostatních lokací přístupné až do 15. října. 


Kromě Hradu najde návštěvnictvo výstavy i ve Veletržním paláci Národní galerie a také v Uměleckoprůmyslovém muzeu. Vystavovat bude celkem 227 značek a autorstva. Základní festivalový pas lze zakoupit za 450 Kč, zvýhodněně pro seniory a studenty za 250 Kč.

Domů
Sdílet
Diskuse