Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. října 2023 15:39
Čas čtení 1:02
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Drake dal 50 tisíc dolarů fanouškovi, kterého před koncertem opustila přítelkyně

VIDEO: Drake dal 50 tisíc dolarů fanouškovi, kterého před koncertem opustila přítelkyně
Zdroj: Prince Williams/Wireimage
HUDBA DRAKE HUDBA RAP
Uložit Uložené

Drake v poslední době penězi rozhodně nešetří. Nejnovějším příkladem je jeho rozhodnutí darovat 50 tisíc dolarů fanouškovi, se kterým se nedávno rozešla přítelkyně a on přišel na koncert sám.

Nedávný koncert v Miami, kde Drake vystoupil v rámci It's All a Blur, si bude jeden z fanoušků pamatovat do konce života. Na vystoupení přišel s cedulí, která neušla rapperově pozornosti. „Utratil jsem všechny své úspory za lístky pro sebe a svou ex, ale upřímně, nevadí, je to její ztráta,“ stálo na ceduli, která odkazovala na dvě rapperova alba – Honestly, Nevermind a Her Loss.

Doporučeno
Kolik stál koncert Kontrafaktu v O2 areně? Rytmus prozradil sumu, ze které ti spadne brada Kolik stál koncert Kontrafaktu v O2 areně? Rytmus prozradil sumu, ze které ti spadne brada 1. října 2023 17:02

Když Drake muže s cedulí uviděl, dal se s ním hned do řeči. „Ta cedule se mi líbí,“ chválil rapper. „Takže ona s tebou nepřišla na Drakeův koncert? Co to s ní, sakra, je?“ pokračoval. Krátce nato začala aréna skandovat slova „nas*at na tu d*vku“, což už se ale Drakovi nelíbilo. „To už je trochu agresivní,“ klidnil davové emoce.

„Víš co? Bude se cítit fakt blbě, protože ti dám 50 tisíc dolarů, takže před ní můžeš flexit,“ pokračoval Drake. „Dnešní noc je tvoje. Nebudu říkat, co jste řekli vy, ale nas*at na tu mladou dámu,“ zakončil svůj proslov, který fanoušci zachytili na video.

Drake se chystá vydat nové album For All the Dogs a zjevně má štědrou náladu. Nedávno totiž například manželskému páru slíbil, že mu zaplatí dovolenou na souostroví Turks a Caicos. Dozvěděl se totiž, že zamilovaný pár zrušil své líbánky, aby stihl jeho koncert. Před pár dny byl také natočený při návštěvě strip klubu v Atlantě, kam si dovezl plastovou bednu, ve které měl v hotovosti 250 tisíc dolarů.

Domů
Sdílet
Diskuse