Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
30. září 2023 15:32
Čas čtení 0:38
Veronika Dlesková

VIDEO: Drake vyrazil do strip klubu s bednou plnou bankovek. Měl v ní 250 tisíc dolarů

VIDEO: Drake vyrazil do strip klubu s bednou plnou bankovek. Měl v ní 250 tisíc dolarů
Zdroj: Getty Images/Karwai Tang
OSOBNOSTI DRAKE RAP
Uložit Uložené

Kanadský rapper a zpěvák Drake vyrazil do strip klubu v Atlantě, kterou navštívil v rámci svého turné It's All a Blur. S sebou si přinesl průhledný plastový box plný bankovek, kde se nacházelo asi 250 tisíc dolarů (v přepočtu zhruba pět milionů korun).

Kanadský hudebník si v poslední době užívá života a penězi rozhodně nešetří. Jen pár hodin předtím, než navštívil Onyx Gentleman's Club v Atlantě, slíbil manželskému páru dovolenou na souostroví Turks a Caicos. Dozvěděl se totiž, že zrušili své líbánky, aby stihli jeho koncert. 

Doporučeno
„Bizár nejvyššího kalibru.“ Někteří se vrhli na molo sotva oblečení. Taková byla módní show značky AVAVAV „Bizár nejvyššího kalibru.“ Někteří se vrhli na molo sotva oblečení. Taková byla módní show značky AVAVAV 28. září 2023 19:00

Nedávno obdaroval i rapperku Sexyy Red, která od Drakea dostala hodinky od Cartiera posázené diamanty. Během svého koncertu v Las Vegas daroval 50 tisíc dolarů (asi milion korun) fanouškovi, který prodal svůj nábytek, aby si mohl dovolit lístek na rapperův koncert. Jiná fanynka zase na stejném koncertě dostala od Drakea k narozeninám kabelku značky Chanel. 

Pozdvižení ale rapper způsobil, když v Atlantě nakráčel do strip klubu s průhlednou plastovou krabicí plnou bankovek. Podle serveru New York Post se tam nacházelo zhruba 250 tisíc dolarů (v přepočtu asi 5 milionů korun). Klub posléze zveřejnil na svém instagramovém účtu video, které Drakea i krabici plnou peněz zachycuje. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Onyx Atlanta (@onyx_atlanta)

Domů
Sdílet
Diskuse