Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. října 2023 9:33
Čas čtení 0:53
Daniel Mikolášik

Kontrafakt vyprodal další velký stadion. Odehraje tam velkolepou show, která v Praze stála přes 20 milionů

Kontrafakt vyprodal další velký stadion. Odehraje tam velkolepou show, která v Praze stála přes 20 milionů
Zdroj: Filip Matějů / Refresher
HUDBA KONTRAFAKT RAP RYTMUS
Uložit Uložené

Půjde o velkolepou dvouhodinovou show s pyrotechnikou, zdvižnou plochou a majestátními kulisami.

Rapová skupina Kontrafakt vyprodala lístky na svou velkou show na Zimním stadionu Ondreje Nepely (nově Tipos Aréna) v Bratislavě. Trio z Piešťan ve složení Rytmus, Ego a Anys to oznámilo na Instagramu. Koncert se uskuteční 9. února 2024 a půjde o stejnou show, kterou odehráli v pražské O2 areně 23. září.

Doporučeno
Bude Kontrafakt vystupovat už jen na stadionech? Rytmus exkluzivně pro Refresher o pražském koncertu, který přepsal historii rapu Bude Kontrafakt vystupovat už jen na stadionech? Rytmus exkluzivně pro Refresher o pražském koncertu, který přepsal historii rapu 24. září 2023 20:15

„Vzhledem k velkému ohlasu v Praze přinášíme tuto epickou show i do Bratislavy na Zimní stadion Ondreje Nepely. Prošli jsme spolu všechny etapy, od kazet na školách, vypálených cédéček (schovaných před rodiči) přes YouTube éru až po dnešní dobu sociálních sítí. Kdysi jsme vyrůstali v panelácích, nyní budeme mít na koncertě stejně vysokou LEDku. Přesně tak vysokou jako osmipatrová bytovka,“ prozrazují interpreti.

Velkolepá pražská show s pyrotechnikou, se zdvižnou plochou a s majestátními kulisami v podobě nafouklé planety Země, létajícího Měsíce či obrovské LED obrazovky vysoké jako osmipatrová bytovka vyšla hudebníky na milion eur (přes 20 milionů korun), prozradil Rytmus.

Ve vyprodané O2 areně bylo téměř 17 tisíc lidí. Z koncertu jsme ti přinesli také report. Legendární trio Ego, Rytmus a Anys potěšilo diváky dvouhodinovou show s několika hosty jako Viktor Sheen, Calin, Ben Cristovao či Tina. Zaznělo 40 songů a Kontrafakt v závěru koncertu ohlásil, že stejnou show uvidí lidé i v Bratislavě. Vyprodat bratislavský stadion mu tak trvalo necelý měsíc (přesně 21 dní). 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Domů
Sdílet
Diskuse