Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. října 2023 7:00
Čas čtení 0:54
Radim Šlechta

Madonně hrozí pokuta až 8,5 milionu korun. Rušila noční klid

Madonně hrozí pokuta až 8,5 milionu korun. Rušila noční klid
Zdroj: Getty Images/McNamee
ZAHRANIČÍ MADONNA
Uložit Uložené

Madonna sice londýnské vystoupení začala pozdě, skončit ale musela s předstihem. I přesto přestala hrát později, než je oficiálně povoleno.

Zpěvačce Madonně by mohla hrozit pokuta v přepočtu až 8,5 milionu korun. Svoji show neukončila včas a mohla se dopustit rušení nočního klidu. Své vystoupení v londýnské O2 areně musela navíc kvůli nedostatku času ukončit předčasně a zklamala tak svou fanouškovskou základnu.

Madonna vystoupení začala až ve 21 hodin večer, kvůli čemuž se její koncert protáhl. I tak ale musela set zkrátit a přítomné ochudila o čtyři písně i závěrečný ceremoniál. Přestože show zkrátila, nepodařilo se jí skončit ve 22:30 a koncert utnula až ve 23:00, tedy o půl hodiny později, než by v neděli měla.

Právě kvůli tomu jí hrozí pokuta ve výši 300 tisíc liber, tedy asi 8,5 milionu korun. Za každou přetaženou minutu je totiž sazba ve výši 10 tisíc liber. Místní radnice ale podle bulvárního serveru Daily Mail tvrdí, že k porušení nočního klidu nedošlo. Kromě pokuty se zpěvačce ale podařilo rozlítit část návštěvnictva koncertu.

Lidé za její show totiž draze zaplatili a fakt, že byl koncert kratší, je nenadchl. „Lidé platí za tvoje koncerty velké peníze, jen aby tě viděli. Takhle je utnout nemůžeš. Tvoji fanoušci si zaslouží vidět celou show,“ napsal jeden z uživatelů sociální sítě X.

Doporučeno
Tahle role není pro starý: Jak Hollywood vymazává ženy a vede je k plastickým operacím Tahle role není pro starý: Jak Hollywood vymazává ženy a vede je k plastickým operacím 25. února 2023 15:00

„Madonnu jsem viděl dvakrát. Pokaždé začala pozdě a koncert přerušila ještě před koncem. Typické. Jinak se mi vystoupení líbilo,“ píše jiný uživatelský účet. Samotná zpěvačka se ke své show v O2 areně zatím nevyjádřila.

Domů
Sdílet
Diskuse