Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2023 13:49
Čas čtení 0:30
Lucie Kotvalová

Fascinující proměna Zaca Efrona. Podívej se, jak vypadá coby slavný wrestlingový zápasník

Fascinující proměna Zaca Efrona. Podívej se, jak vypadá coby slavný wrestlingový zápasník
Zdroj: Getty Images/MEGA/GC Images
OSOBNOSTI FILMOVÉ OSOBNOSTI ZAC EFRON
Uložit Uložené

Americký herec se musel přizpůsobit své nové roli ve filmu The Iron Claw.

Proměna Zaca Efrona pro jeho nový film The Iron Claw nepřestává udivovat, píše CNN. Ve snímku hraje profesionálního wrestlingového zápasníka, a když byl minulý rok vyfotografován při natáčení s obrovskými svaly a novým účesem, byl téměř k nepoznání.

Zac EfronZac Efron
Zobrazit galerii
(2)

Před pár dny byla také zveřejněna obálka časopisu Entertainment Weekly, která znovu vyvolala úžas nad jeho novou podobou. Někdejší idol dívčích srdcí z Muzikálu ze střední čeká pořádná herecká výzva. 

Doporučeno
FOTO: Syn Arnolda Schwarzeneggera napodobil otcovu slavnou pózu. Podívej se, jakou má formu FOTO: Syn Arnolda Schwarzeneggera napodobil otcovu slavnou pózu. Podívej se, jakou má formu 5. listopadu 2023 16:10

The Iron Claw je chystaný film o bratrech Von Erichových. Ti se na počátku 80. let 20. století zapsali do historie profesionálního wrestlingu. Děj filmu se kromě sportu potýká i s rodinným dramatem, předávkováním, smrtí a sebevraždou. V českých kinech se snímek objeví příští rok v březnu, v USA už v prosinci. Zatím se můžeš podívat na trailer.

Domů
Sdílet
Diskuse