Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
10. listopadu 2023 11:03
Čas čtení 0:54
Tereza Šnajdrová

Nicki Minaj promluvila o své závislosti. Kdyby byla muž, něco takového by se jí nestalo

Nicki Minaj promluvila o své závislosti. Kdyby byla muž, něco takového by se jí nestalo
Zdroj: Getty Images/Jamie McCarthy
HUDBA SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Rapperka Nicki Minaj se v rozhovoru pro Vogue rozpovídala o své závislosti na léku OxyContin, který jí lékař předepsal kvůli menstruačním bolestem.

„Nikdo mi neřekl, že jde o vysoce návykové narkotikum,“ svěřila se populární zpěvačka. Lidé v showbyznysu, jejichž každý krok je sledován veřejností i médii, mají podle Minaj vyšší pravděpodobnost, že se stanou závislými na návykových látkách. Proč?

Doporučeno
VIDEO: Jared Leto vylezl na Empire State Building, aby oznámil velkou novinu. Týká se i Česka VIDEO: Jared Leto vylezl na Empire State Building, aby oznámil velkou novinu. Týká se i Česka 10. listopadu 2023 9:52

Nicki Minaj se rozpovídala o temném období svého života. Období, kdy byla závislá na léku OxyContin. Ten jí byl předepsán jako pomoc při menstruačních křečích a bolestech. Rapperka si však brzy uvědomila, že po léku sahá i mimo menstruaci a je na něm závislá.
 
„Nikdo mi neřekl, že jde o vysoce návykové narkotikum. Naštěstí jsem s tím dokázala bojovat a uzdravila se. Ale jak se říká – jednou závislý, navždy závislý,“ řekla zpěvačka s tím, že nyní si musí každé rozhodnutí dvakrát rozmyslet, aby se opět nestala závislou.
 
Podle Minaj mají vyšší pravděpodobnost vzniku závislosti na návykových látkách lidé, kteří se pohybují v showbyznysu a jsou neustále sledováni. To je prý nevýhoda slávy. „Podívejte se na některé největší celebrity. Nakonec se jim veřejnost směje a oni odmítají chodit ven, jako tomu bylo v případě Michaela Jacksona, nebo je kritizuje jako Whitney Houston,“ uvedla rapperka.
 
Nicki Minaj má 9. prosince, tedy v den svých narozenin, vydat novou desku s názvem Pink Friday 2. Ta sice měla vyjít už 17. listopadu, ale zpěvačka její release posunula, aby nekolidoval s novým albem Lila Wayna a 2 Chainze. Jsme zvědaví, co si pro nás připravila.

Domů
Sdílet
Diskuse