Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. listopadu 2023 v 10:27
Čas čtení 0:45
Vincenc Novák

Kazma už se zase chlubí. Jeho film se stal nejsledovanějším snímkem na Netflixu. Jako každá druhá novinka...

Kazma už se zase chlubí. Jeho film se stal nejsledovanějším snímkem na Netflixu. Jako každá druhá novinka...
Zdroj: Bontonfilm
FILMY A SERIÁLY KAZMA NETFLIX
Uložit Uložené

Kamil Bartošek alias Kazma v srpnu dokázal se svým filmem ONEMANSHOW: The Movie zbořit návštěvnost českých kin. Celovečerní snímek spojený se soutěží o milion dolarů tehdy za jediný víkend vidělo 290 tisíc diváků. Nyní film zamířil i na Netflix.

ONEMANSHOW: The Movie se krátce po svém letním uvedení stal historicky nejúspěšnějším českým filmem, když s celkovým počtem 545 tisíc diváků překonal do té doby rekordního Anděla Páně 2. Hlavním tahákem tehdy byla soutěž o jeden milion dolarů, do níž byl automaticky zařazen každý divák, který si koupil vstupenku. Kód nutný pro vyzvednutí peněz ze střeženého trezoru se však nikomu nepodařilo uhodnout, a tak Kazma v říjnu peníze rozházel z vrtulníku na poli nedaleko Prahy.

Doporučeno
VIDEO: Kazma rozházel milion dolarů z vrtulníku. Podívej se, jak se po nich lidé sápali VIDEO: Kazma rozházel milion dolarů z vrtulníku. Podívej se, jak se po nich lidé sápali 22. října 2023 v 14:48

Kazmův film nyní vede žebříček top 10 nejsledovanějších filmů na Netflixu. Během pouhých 24 hodin od uvedení se mu podařilo překonat Vánoční příběh nebo snímek Zabiják. „Zbourali jsme kina a za méně než 24 hodin jsme zbourali i Netflix. ONEMANSHOW: The Movie je no. 1 nejsledovanější film na Netflixu v Česku,“ uvedli tvůrci One Man Show na svém Facebooku.

Ve skutečnosti to ale není zas až takové překvapení, natož úspěch. Na Netflixu se do top 10 i na první místo dostává pravidelně každá druhá novinka, ať už byla v kinech úspěšná, nebo ji tam naopak skoro nikdo neviděl. Jestli si ale Kazma potřebuje přihřívat polívčičku i na tomhle, těžko mu v tom někdo může zabránit.

Domů
Sdílet
Diskuse