Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
17. listopadu 2023 13:51
Čas čtení 0:55
Barbora Adamkovičová

Od devíti let mám velká prsa, taková prostě jsem. Billie Eilish reaguje na text Drakeovy písně

Od devíti let mám velká prsa, taková prostě jsem. Billie Eilish reaguje na text Drakeovy písně
Zdroj: Cindy Ord/MG22/Getty Images for The Met Museum/Vogue
HUDBA BILLIE EILISH DRAKE
Uložit Uložené

Text komentující její prsa v Drakeově písni nezůstal bez povšimnutí.

Pro Billie Eilish je typické oblečení nadměrných velikostí, které se nebojí předvést na červeném koberci ani na obálkách časopisů. Nicméně od té doby, co internetem koluje fotografie zpěvačky v plavkách, se mnozí nezdráhají mít na její vzhled svůj vlastní nevyžádaný názor.

Americká popová hvězda je známá tím, že se nebojí řešit jakékoli narážky týkající se jejího vzhledu, a učinila tak i v nedávném rozhovoru pro Variety.

Billie Eilish
Zdroj: Cindy Ord/MG22/Getty Images for The Met Museum/Vogue

Skladba se objevuje i na Drakeově novém albu

Díky Eilishině autenticitě je její jméno často zmiňováno v písních jiných umělců. Patří mezi ně i Another Late Night, skladba Drakea a Lila Yachtyho, která se objevila na pátém studiovém albu kanadského zpěváka For All The Dogs.

Doporučeno
Tohle je jasný smash! Drake vydal nové album For All The Dogs, ve kterém mává Československu Tohle je jasný smash! Drake vydal nové album For All The Dogs, ve kterém mává Československu 6. října 2023 16:00

V písni zazněl verš Lila Yachtyho „Měla velká prsa jako Billie Eilish, ale neuměla zpívat“, který se okamžitě dostal pod palbu kritiky fanoušků Eilish, kdy mnozí komentovali, jak je to nevkusné a nechutné.

Svou odpovědí šokovala fanoušky

V rozhovoru pro Variety se světová hvězda k textu konečně vyjádřila. „Myslím, že je to zábava! Lichotí mi to! Yachty je můj přítel. Drake je můj přítel. Je to vtip. Mám velká prsa. Miluju je,“ přiznala zpěvačka. „Mám velká prsa. Mám velká prsa od svých devíti let a přesně taková jsem. Takhle vypadám.“

Mnoho fanoušků Eilish se vyjádřilo ke zbytečné sexualizaci zpěvačky. Domnívají se, že body-shaming Billie Eilish je hlavním důvodem, proč nosí volné oblečení. Podle nich je to „prostě divné a objektivně špatné“.

Domů
Sdílet
Diskuse