Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
21. listopadu 2023 15:38
Čas čtení 0:34
Tereza Šnajdrová

VIDEO: Já nebrečím, ty brečíš! Video bruslících seniorů se stalo virálním, nic dojemnějšího už dnes neuvidíš

VIDEO: Já nebrečím, ty brečíš! Video bruslících seniorů se stalo virálním, nic dojemnějšího už dnes neuvidíš
Zdroj: Unsplash/DESIGNECOLOGIST/volně k použití
ZAJÍMAVOSTI ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Video staršího páru, který se ladně a zamilovaně projíždí po zamrzlé ploše, tě dostane. Je to roztomilé a chceme to taky!

Na sociálních sítích trenduje video staršího páru, který si vyrazil zajezdit na ledních bruslích. Je strašně dojemné. Pár na sebe zamilovaně kouká, ladně se projíždí po zamrzlé ploše a my k tomu můžeme dodat jediné: Tohle chceme taky! Připrav si kapesník a dívej se na tu krásu. 

Doporučeno
Snoop Dogg si z tebe pěkně vystřelil. S hulením nekončí, byla to reklama Snoop Dogg si z tebe pěkně vystřelil. S hulením nekončí, byla to reklama 21. listopadu 2023 10:59

K tomuhle snad ani nemáme co dodat. Podle koordinace staršího páru na kluzišti soudíme, že se pravděpodobně jedná o bývalé profíky, protože to, s jakou grácií se pohybují po ledě, je až k neuvěření.

Je to prostě dojemné, obdivuhodné a nic lepšího dnes už na internetu neuvidíš. „Pokud můj vztah nebude takový, až budu stará, nechci ho,“ píší lidé v komentářích. „Jestli to nejsme my, tak to nechci,“ přidávají se další. A my s nimi souhlasíme.

Tak dost slov a mrkni na video, které ti vžene slzy do očí. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Pubity (@pubity)

Domů
Sdílet
Diskuse