Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
28. listopadu 2023 12:06
Čas čtení 1:00
Tereza Šnajdrová

Peklo na koncertě Taylor Swift. Fanynky a fanoušci odcházeli s popáleninami druhého stupně

Peklo na koncertě Taylor Swift. Fanynky a fanoušci odcházeli s popáleninami druhého stupně
Zdroj: Taylor Swift/Eras Tour/Propagační materiál
KULTURA BRAZÍLIE TAYLOR SWIFT ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Před dvěma týdny jsme tě informovali o tom, že na koncertě Taylor Swift v brazilském Riu de Janeiru zemřela jedna z fanynek. Pořadatelé teď schytávají další kritiku.

Příčinou nedávné smrti fanynky na koncertě Taylor Swift byla srdeční zástava. Nyní však se svými výpověďmi přicházejí další fanoušci a fanynky, podle kterých na akci v Riu selhala organizace. Mnozí z nich ze stadionu zamířili přímo do nemocnice, kde museli být ošetřeni s popáleninami druhého stupně.

Doporučeno
Na koncertě Taylor Swift se stala obrovská tragédie, zpěvačka je zničená Na koncertě Taylor Swift se stala obrovská tragédie, zpěvačka je zničená 19. listopadu 2023 9:29

Brazílie bojuje s vlnou veder, která ovlivnila také nedávný koncert Taylor Swift. Zemřela na něm 23letá Ana Clara Benevides Machado, která během show omdlela a krátce po převozu do nemocnice zemřela na zástavu srdce. Další fanoušci a fanynky museli být ošetřeni s popáleninami druhého stupně.

„Plakali jsme bolestí“

Fanoušci a fanynky Taylor Swift si na sociálních sítích stěžují, že organizátorstvo koncertu kompletně selhalo. V obrovských vedrech totiž nechalo návštěvnictvo stát na rozpálené kovové podlaze, která přítomným způsobila popáleniny. „Šla jsem na stadion Nilson Santos na koncert Taylor Swift a odešla jsem se třemi popáleninami druhého stupně. Kovové pláty, které pokrývaly podlahu, se při 40 stupních Celsia změnily v lávu,“ napsala jedna z fanynek.

Podle diskutujících je uspořádání koncertu v takovém počasí a na takovém místě „nehumánní“. „Byli jsme s přáteli vepředu a tlačilo se na nás strašně moc lidí. V jednu chvíli mě strčili na zem a já jsem upadl na rozpálený kov. Mám dvě popáleniny druhého stupně,“ přidal se jiný fanoušek.

Doporučeno
Taylor Swift se oficiálně stala miliardářkou. Čemu vděčí za tento úspěch? Taylor Swift se oficiálně stala miliardářkou. Čemu vděčí za tento úspěch? 27. října 2023 13:20

Mnoho návštěvníků a návštěvnic koncertu v důsledku popálenin „plakalo bolestí“ a muselo show opustit a vyhledat odbornou pomoc.

Domů
Sdílet
Diskuse