Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
19. listopadu 2023 9:29
Čas čtení 0:34
Jana Chovancová

Na koncertě Taylor Swift se stala obrovská tragédie, zpěvačka je zničená

ZAHRANIČÍ HUDBA TAYLOR SWIFT
Uložit Uložené

Zpěvačka sdílela na sociální síti srdceryvný vzkaz.

Taylor Swift v pátek 17. listopadu vystoupila na stadionu Estadio Olímpico Nilton Santos ve městě Rio de Janeiro. Před začátkem šňůry koncertů v Brazílii zpěvačka ale netušila, co ji bude čekat hned v úvodu. Na koncertě v Riu totiž došlo k tragédii, kdy jedna z jejích fanynek zemřela. O případu píše The Guardian.

Doporučeno
P. Diddy a Cassie se dohodli v soukromí, obvinění ze znásilnění a týraní soud řešit nebude P. Diddy a Cassie se dohodli v soukromí, obvinění ze znásilnění a týraní soud řešit nebude 19. listopadu 2023 7:00

Podle brazilských novin upadla třiadvacetiletá Ana Clara Benevides do bezvědomí, přičemž americký webový portál People doplňuje, že se žena už dříve necítila dobře. Po převezení do nemocnice zemřela na srdeční zástavu.

Taylor Swift na skutečnost reagovala prostřednictvím instagramu, kde napsala srdceryvný odkaz. „Nemohu uvěřit, že píšu tato slova, ale se zlomeným srdcem informuji, že jsme dnes večer před mou show ztratili fanynku. Ani vám neumím říct, jak jsem z toho zničená,“ napsala zpěvačka.

Taylor dodala, že má o případu málo informací, ale ví, že žena byla neuvěřitelně krásná a příliš mladá. 

list, taylor swift
Zdroj: Instagram/taylorswift
Domů
Sdílet
Diskuse