Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
7. prosince 2023 9:21
Čas čtení 0:41
Eva Thonhauserová

MC Erik promluvil poprvé od smrti Barbary Haščákové. V dojemném vzkazu prozradil více o jejich vztahu

MC Erik promluvil poprvé od smrti Barbary Haščákové. V dojemném vzkazu prozradil více o jejich vztahu
Zdroj: TASR/AP
HUDBA HUDBA
Uložit Uložené

Smrt Barbary Haščákové byla pro MC Erika velkým šokem.

Erik Aresta, známý jako MC Erik, se poprvé veřejně vyjádřil k úmrtí Barbary Haščákové. Učinil tak prostřednictvím svého instagramového profilu. Haščáková zemřela 22. listopadu na Floridě v USA ve věku 43 let. Dvojice spolu v 90. let tvořila duo MC Erik & Barbara. Mezi jejich nejznámější hity, které se proslavily i v Česku, patří Keď príde láska nebo Sen.

Zprávu se dozvěděl z médií

V příspěvku Aresta napsal, že s Barbarou Haščákovou byli stále v pravidelném kontaktu. Komunikovali o běžných věcech, posílali si přání k narozeninám nebo nostalgická videa z koncertů. Aresta například posílal Haščákové videa své dcery a Haščáková si stěžovala na fanynku, která jí vytvářela falešné profily.

Barbařina smrt ho zaskočila. „Smutnou zprávu jsem se dozvěděl až z médií a její odchod je pro mě stejným šokem jako pro vás,“ napsal Aresta.

Doporučeno
Zemřela slovenská zpěvačka Barbara Haščáková, známá z dua MC Erik & Barbara Zemřela slovenská zpěvačka Barbara Haščáková, známá z dua MC Erik & Barbara 3. prosince 2023 13:32

V závěru statusu vyjádřil vděčnost za to, že Barbara byla součástí jeho života, a fanouškům a fanynkám vzkázal, že zpěvačka bude s ním v každém okamžiku jeho života a na každém vystoupení, které ještě za svého života uskuteční.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MC Erik (@mcerikofficial)

Domů
Sdílet
Diskuse