Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
7. prosince 2023 10:07
Čas čtení 0:38
Anna Koucká

Popeyes v Česku otevírá další pobočku. Kde si už brzy dáš smažené kuře?

Popeyes v Česku otevírá další pobočku. Kde si už brzy dáš smažené kuře?
Zdroj: Native PR/propagační materiál/volně k užití
GASTRO GASTRONOMIE ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Po úspěchu první pobočky na Václavském náměstí chystá řetězec Popeyes otevření druhé restaurace. Nacházet se bude na dálničním tahu mezi Prahou a Chomutovem.

Nová pobočka bude v retail parku nedaleko Stehelčevse na Kladensku na exitu 9 na dálnici D7. Půjde o drive thru restauraci a otevře se už za několik týdnů. Exit Stehelčeves je klíčovým bodem pro dojíždějící z oblasti Lounska a Kladenska. Zastavit se tu budou moci i rodiny mířící do oblíbeného zooparku Zájezd, na Okoř nebo rybníky Oty Pavla.

Americký fastfoodový řetězec Popeyes má v plánu v České republice v příštích deseti letech otevřít 60 restaurací. V dalších měsících otevře i v centru Brna. Jedinou pobočku zatím Popeyes otevřelo 3. listopadu na Václavském náměstí.

„Úspěch první restaurace na Václavském náměstí ukázal, že český zákazník je natěšený na nové chutě, od otevření jsme obsloužili tisíce lidí. I když si zatím termín otevření restaurace ve Stehelčevsi musíme nechat jako vánoční překvapení, těšíme se, že naše speciality budou moci ochutnat i jinde než v hlavním městě,“ uvádí v tiskové zprávě Marko Blaževič, který je zodpovědný za restaurace Popeyes v České republice, Polsku a Rumunsku.

Popeyes
Zdroj: Flickr/volně k užití
Domů
Sdílet
Diskuse