Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Pohnuté životy Kevina i jeho bráchy ze Sám doma: Drogy, domácí násilí i ztráta syna. Co dělají herci a herečky dnes?

Catherine O’Hara, velká herečka s velkým srdcem (role: Kate McCallister)

Catherine O’Hara byla již před natáčením snímku Sám doma považována za zkušenou herečku. Objevila se totiž v mnoha filmech, včetně Beetlejuice, Po zavírací době nebo Hořkost. Krátce po natáčení o ni však byl ještě větší zájem.
 
Kate, matku rozverného Kevina, tak můžeš znát třeba z filmů Mezi živly, Addamsova rodina, Všude dobře, proč být doma a mnoha dalších. Od roku 2015 pak získala angažmá v seriálu Městečko Schitt's Creek, kde ztvárnila roli Moiry Rose, za což získala cenu Emmy.
 
U Cathrine O’Hara žádné skandály nečekej. Od roku 1992 je vdaná za filmového architekta a režiséra Boa Welche, s nímž se seznámila během natáčení Beetlejuice, a mají spolu dvě děti.

Catherine O'Hara
Zdroj: 20th Century Fox/Canadian Broadcasting Corporation (CBC)/volně k použití

John Heard zemřel sám a nešťastný (role: Peter McCallister)

Osud Johna Hearda je o něco pohnutější. V Sám doma hrál Petera McCallistera, milujícího otce, ale v osobním životě zas tak ukázkovým rodičem nebyl. Dlouhá léta bojoval o opatrovnictví svého syna Jacka, kterého má s herečkou Melissou Leo, a v průběhu devadesátých let čelil řadě přestupků.

 
Všechno pak vyvrcholilo v roce 1997, když neoprávněně vnikl na pozemek své bývalé ženy v Baltimoru. Následovalo obvinění z napadení třetího stupně, neboť měl Melissu uhodit, stejně jako jejího nového partnera. Obvinění se týkala také pronásledování jí a jejich syna. „Bojím se o bezpečí svého syna a o svou bezpečnost,“ řekla herečka časopisu People.
 
Pak jako by se John Heard stáhl. Oženil se s Sharon Heard, s níž měl dvě děti – Maxe a Anniku. Bohužel, Max v roce 2017 zemřel. V jeho nekrologu pak Sharon uvedla, že „zemřel klidně ve spánku“ a byl „hluboce nešťastný, neboť v životě neměl svého otce“. O šest měsíců později zemřel i sám John. Byl nalezen mrtvý v hotelovém pokoji. Příčinou úmrtí byl infarkt.

John Heard
Zdroj: 20th Century Fox/Vision Films/volně k použití
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 2 z 4
Domů
Sdílet
Diskuse