Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
18. prosince 2023 16:09
Čas čtení 0:44
Ondřej Jarůšek

Oktagon oznamuje špatnou zprávu. Šampion se před největším turnajem roku zranil

Oktagon oznamuje špatnou zprávu. Šampion se před největším turnajem roku zranil
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT OKTAGON MMA PATRIK KINCL
Uložit Uložené

Očekávaný turnaj Oktagon 51 postihla velká ztráta. Šampion střední váhy Patrik Kincl se na akci neobjeví.

Už příští týden se měl Patrik Kincl (27:10:1) postavit v hlavním zápase na největším turnaji roku slovenskému ranaři Vlastu Čepovi (12:2), královéhradecký bijec však v tréninku utrpěl zranění, kvůli kterému svůj opasek nebude moct obhajovat. Potvrdila to organizace Oktagon MMA.

„Šampion Patrik Kincl utrpěl v přípravě vážné zranění, které ho nepustí do obhajoby titulu proti Čepovi,“ oznámila organizace na sociálních sítích. O jaké zranění se jedná a jak dlouhá rekonvalescence šampiona střední váhy čeká, zatím není známo. 

Doporučeno
Bleskurychlé K. O., hrozivé zranění a pekelné války o titul. Toto byl nadupaný turnaj Oktagon 50 Bleskurychlé K. O., hrozivé zranění a pekelné války o titul. Toto byl nadupaný turnaj Oktagon 50 9. prosince 2023 23:44

Pro Patrika Kincla se mělo jednat o třetí titulovou obhajobu. V těch předchozích porazil Alexe Lohorého a Karlose Vémolu.

Pro Vlastu Čepa organizace pohotově našla náhradního soupeře, kterým se stává Polák Piotr Wawrzyniak. „Tvrďák, který se nebojí obrovské výzvy na poslední chvíli, šampion Babilonu MMA a čtyři roky neporažený postrach od sousedů,“ popisuje jej organizace. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Turnaj Oktagon 51 se uskuteční 29. prosince v pražské O2 areně. Na akci uvidíme finále pyramidy Tipsport Gamechanger, ve kterém se o zhruba sedm milionů korun utkají Bojan Veličković a Andreas Michailidis a nevyřízené účty se se svým rivalem Samuelem Krištofičem pokusí srovnat Karlos Vémola.

Domů
Sdílet
Diskuse