Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. prosince 2023 16:41
Čas čtení 0:54
Ondřej Mrázek

VIDEO: Nejkrásnější příběh Vánoc. Kluk dostal PlayStation 5 od zesnulého táty, jeho reakce mluví za vše

VIDEO: Nejkrásnější příběh Vánoc. Kluk dostal PlayStation 5 od zesnulého táty, jeho reakce mluví za vše
Zdroj: Unsplash / Triyansh Gill
TECH GAMING VÁNOCE
Uložit Uložené

Malý chlapec zažil největší překvapení Vánoc, když od zesnulého otce našel pod stromečkem novou konzoli PlayStation 5.

Závěr roku a vánoční svátky vnímá většina lidí jako rodinný čas, kdy se můžeme těšit z přítomnosti bližních, dělat si vzájemně radost dary a celkově si užívat všeho, co máme. Jenže ne všechny rodiny jsou úplné a v některých případech ta ztráta může být i nečekaná a velmi čerstvá.

Doporučeno
Toto je 10 nejočekávanějších her roku 2024. Připrav se na obrovské RPG světy i akční dobrodružství Toto je 10 nejočekávanějších her roku 2024. Připrav se na obrovské RPG světy i akční dobrodružství 28. prosince 2023 7:00

Své o tom ví i malý Kevin ze Spojených států, jehož otec již není mezi námi. Přesto se na něj podle slov jeho matky „usmál z nebes“ a daroval mu nejen novou konzoli PlayStation 5, ale rovnou celý herní setup se stolem, židlí, ovladači a bednami na zvuk.

@kimthornton334 Dad surprised son from heaven with a gaming set up with his picture on the PS5 #ripdaddymissyou #ripdad #capcut #christmas2022 #toddlersoftiktok ♬ original sound - Kim Thornton-Jackson

Matka dojemnou reakci Kevina zaznamenala na video a sdílela později na TikToku, kde se klip stal během svátků virálním hitem. Díky splněnému snu tak nyní Kevin bude moct nejen poznávat zázraky gamingu, ale zároveň cítit přítomnost svého otce na každém virtuálním kroku.

Podobné emoce jsme viděli i nedávno, když jistý syn koupil svému 70letému otci kopii Red Dead Redemption a ten následně hraní westernového hitu zcela propadl. Občas i takové obyčejné dary mohou lidi sblížit způsobem, který by je předtím ani nenapadl. 

My každopádně přejeme Kevinovi spoustu krásných zážitků a mamince posíláme velký palec nahoru, protože ona je v tomhle příběhu pravděpodobně tím největším hrdinou.

Domů
Sdílet
Diskuse