Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. prosince 2023 13:17
Čas čtení 0:56
Ilona Hobzová

Chandler a Monica v domě McCallisterových? Komik si všiml spojitosti Přátel a filmu Sám doma

Chandler a Monica v domě McCallisterových? Komik si všiml spojitosti Přátel a filmu Sám doma
Zdroj: NBC
FILMY A SERIÁLY NEJLEPŠÍ FILMY NEJLEPŠÍ SERIÁLY
Uložit Uložené

Komikovi jeho teorii potvrdil člověk ze zákulisí legendárního seriálu.

Není nijak neobvyklé, že filmy a televizní pořady sdílejí stejné kulisy, rekvizity a místa natáčení. Fanoušci a fanynky jsou většinou nadšení, když nějakou podobnost ve dvou odlišných dílech najdou. 

Právě to se nyní stalo komikovi Scottu Westwoodovi, který na svých účtech na sociálních sítích upozorňuje na přehlédnuté detaily z oblíbených seriálů. Westwood si náhodou všiml podobnosti domu naproti sídlu McCallisterových ve filmu Sám doma a naproti domu, do kterého se nastěhují Chandler a Monica v desáté sérii seriálu Přátelé.

Doporučeno
Pohnuté životy Kevina i jeho bráchy ze Sám doma: Drogy, domácí násilí i ztráta syna. Co dělají herci a herečky dnes? Pohnuté životy Kevina i jeho bráchy ze Sám doma: Drogy, domácí násilí i ztráta syna. Co dělají herci a herečky dnes? 18. prosince 2023 10:21

Všiml si třeba podobnosti garáží, které jsou vidět jak ve filmu, tak za okny před domem Chandlera a Moniky. A jako další důkaz uvedl, že vchodové dveře v domě naproti mají dokonce v obou fiktivních dílech stejný věnec. „Bingovi mohli Kevina klidně adoptovat poté, co ho původní rodině nevyhnutelně odebrala sociálka kvůli zanedbávání rodičovské péče,“ zavtipkoval Westwood v popisku svého videa, které sdílel na instagramu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Scott Westwood (@kazascoot)

Podobné informace o spojitosti mezi oblíbeným seriálem a filmem nejsou úplnou novinkou, objevily se třeba už v roce 2016. Pod příspěvkem oblíbeného komika ovšem informaci potvrdil přímo člen štábu Přátel, a to umělecký ředitel a produkční Daren Janes:

„To je k popukání, přistihl jste mě. Byl jsem uměleckým ředitelem seriálu Přátelé a dům byl kulisou. Herci chodili předními dveřmi, takže jsme viděli ven. Použili jsme podklad od společnosti Pacific Studios, který byl vyroben pro film Sám doma, protože přes dveře a okna vypadal nejlépe,“ vysvětlil

Domů
Sdílet
Diskuse