Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2023 10:21
Čas čtení 4:51
Tereza Šnajdrová

Pohnuté životy Kevina i jeho bráchy ze Sám doma: Drogy, domácí násilí i ztráta syna. Co dělají herci a herečky dnes?

Pohnuté životy Kevina i jeho bráchy ze Sám doma: Drogy, domácí násilí i ztráta syna. Co dělají herci a herečky dnes?
Zdroj: 20th Century Fox/Úprava: Daniel Tichý/Refresher
FILMY A SERIÁLY VÁNOCE
Uložit Uložené

Dokážeš si představit Vánoce bez snímku Sám doma? My ne!

Rodinná komedie Sám doma se v kinech objevila v roce 1990 a okamžitě se stala nedílnou součástí Vánoc. Blonďatého Macaulaye Culkina role Kevina okamžitě vystřelila do záře reflektorů, stejně jako další herce a herečky, kteří ztvárnili rodinu McCallisterů nebo třeba mokré bandity. Bohužel, osudy těchto talentů byly mnohdy pohnuté. Ostatně čti dál a uvidíš. 

Doporučeno
Přinášíme ti deset jedinečných tipů na super vánoční dárky pod 250 korun Přinášíme ti deset jedinečných tipů na super vánoční dárky pod 250 korun 12. prosince 2023 11:00

Macaulay Culkin holdoval alkoholu a drogám (role: Kevin McCallister)

Když se v roce 1990 v kinech objevila rodinná komedie Sám doma, tehdy desetiletý Macaulay Culkin se rázem stal jedním z nejžádanějších herců oné doby. Díky filmovému fenoménu získal role ve filmech jako Moje první láska, Sám doma 2: Ztracen v New Yorku nebo Kšefty s tátou

 
Když pak Culkin oslavil 15. narozeniny, rozhodl se osamostatnit. Svou matku a otce zbavil funkce zákonných zástupců, neboť nechtěl, aby měli kontrolu nad jeho financemi, a jen o tři roky později se oženil s herečkou Rachel Miner. Manželství ale nevydrželo dlouho a pár se po dvou letech rozvedl.
 
Macaulay Culkin se stáhl. Nabídky na nové role nepřicházely, peníze naopak docházely a celý svět pak v roce 2004 obletěla zpráva, že roztomilý blonďák z populárního snímku byl zadržen kvůli držení marihuany a dalších zakázaných látek. V roce 2012 pak do veřejného prostoru unikly fotografie herce, na nichž je vyhublý a křehký, zřejmě kvůli závislosti na drogách a alkoholu. Právě zájem veřejnosti možná Culkinovi dodal sílu bojovat a opět se postavit na vlastní nohy.
 
V roce 2017 začal chodit s herečkou Brendou Song, s níž v roce 2021 zplodil syna. Ještě téhož roku se pak opět vrátil do světla reflektorů a v populárním seriálu American Horror Story si zahrál zhrzeného feťáka. V lednu minulého roku se pak dvojice zasnoubila a zdá se, že konečně žije milým životem bez drog a jiných návykových látek.

Macaulay Culkin
Zdroj: 20th Century Fox/FX Network/volně k použití
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 4
Domů
Sdílet
Diskuse