Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. ledna 2024 11:27
Čas čtení 0:36
Samuel Barienčík

Separ skončil za mřížemi. Posílá fanouškům vzkaz, že bude deportován z Indonésie

HUDBA SEPAR
Uložit Uložené

Důvodem jsou jeho cestovní doklady.

Separ skončil za mřížemi v Indonésii. Důvodem jsou jeho cestovní doklady, informuje na instagramu. Podle svých slov stráví ve vazbě ještě několik dní, než bude deportován zpět na Slovensko.

Žádná sprcha a nárok na jedno jídlo, popisuje rapper své podmínky za mřížemi. Přestože rapperovi za čtyři měsíce vyprší platnost pasu, Indonésie má v tomto ohledu přísné podmínky a vyžaduje platnost alespoň šest měsíců. Fanouškům proto radí, aby si na to dávali pozor i v budoucnu.

„Než někam pojedete, zkontrolujte si své cestovní doklady,“ píše člen DMS. Kromě toho popisuje, jak funguje ve vězení, zatímco jeho přítelkyně a její přátelé se o pár kilometrů dál povalují na pláži: „Nárok na jedno jídlo denně, žádná sprcha, ale alespoň královská postel. Doufejme, že v ní nebydlí žádní padouši. Jak se říká, člověk musí zažít všechno, ale tohle je solidní gec,“ píše Separ v příběhu, který ukazuje jen velkou matraci s polštářem na podlaze za mřížemi.

Separ Väznica
Zdroj: Instagram/@separ_dms
Domů
Sdílet
Diskuse