Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
11. ledna 2024 15:14
Čas čtení 0:57
Monika Růžičková

Selena Gomez si v novém filmu zahraje slavnou držitelku Grammy. Její tvorbu nedávno připomnělo The Last of Us

Selena Gomez si v novém filmu zahraje slavnou držitelku Grammy. Její tvorbu nedávno připomnělo The Last of Us
Zdroj: Getty Images/Selena Gomez
FILMY A SERIÁLY NOVÉ FILMY SELENA GOMEZ
Uložit Uložené

Selena nedávno oznámila, že se chce věnovat především herectví. Nyní by v životopisném snímku měla ztvárnit legendární americkou zpěvačku Lindu Ronstadt. Co na to oblíbená country zpěvačka říká?

Velké spekulace se rozjely ve středu poté, co Selena bez kontextu zveřejnila na svém instagramu stories, na kterém čte zpěvaččinu knihu Simple Dreams. První indicie se objevily už loni v červenci. Ve středu přišel s článkem o připravovaném snímku časopis Rolling Stone.

Film je momentálně stále v předprodukci a společně na něm pracují producent James Keach a manažer zpěvačky Ronstadt. Nepotvrzený zdroj pro TMZ prozradil, že Selena a Linda se měly před pár měsíci setkat u Lindy doma, kde spolu vedly soukromý rozhovor. Country zpěvačka je s výběrem Seleny prý velmi spokojená a myslí si, že se na roli perfektně hodí. Navíc ona a její tým budou celou dobu spolupracovat s produkcí a na natáčení dohlížet. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Selena Gomez (@selenagomez)

Selena se sice momentálně zaměřila na svoji hereckou kariéru, ale zpěv bude při práci na tomto projektu jistě potřebovat. Jak Gomez zvládne ztvárnit silný hlas country zpěvačky? Na to si budeme muset ještě počkat. Umělkyně spojuje mimo jiné to, že mají obě mexické kořeny.

Doporučeno
Režisér chválené romantiky Dej mi své jméno je tu s nejnadrženějším filmem roku. Dva tenisté v něm bojují o Zendayu Režisér chválené romantiky Dej mi své jméno je tu s nejnadrženějším filmem roku. Dva tenisté v něm bojují o Zendayu 24. dubna 2024 13:30

Sedmasedmdesátiletá latinskoamerická legenda za svůj život stihla vydat 29 studiových alb. Je držitelkou 11 cen Grammy a řadou dalších ocenění, například Emmy, ALMA nebo Academy of Country Music. Své poslední sólové album vydala v roce 2004, naposledy živě vystoupila v roce 2009. V roce 2012 jí lékaři diagnostikovali Parkinsonovu chorobu. 

Tvorbu Lindy Ronstadt nedávno připomněl seriál The Last of Us. V jedné z epizod zazněla její píseň Long Long Time.

Domů
Sdílet
Diskuse