Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2024 13:50
Čas čtení 0:39
Barbora Adamkovičová

Takový konec kariéry nikdo nečekal: Zápasník, který mířil do Oktagonu, skončil za mřížemi. Důvodem jsou drogy

SPORT BOJOVÉ SPORTY MMA
Uložit Uložené

Našli u něj 72 tisíc liber v hotovosti, které měl dostat za obchod se dvěma kily kokainu. ​

Polský MMA zápasník Przemysław Mysiala se dostal do velkých problémů. Podle portálu Max MMA byl zatčen v souvislosti s pašováním drog. Ještě v listopadu 2023 měl mít přitom premiéru v Oktagonu. Nyní je však jednačtyřicetiletý Polák za mřížemi, kde čeká na rozsudek.

Jak informuje The Sun, zápasník známý pod přezdívkou „polský medvěd“ působil jako kurýr drogového gangu, který do britského města Norfolk dovážel obrovské množství kokainu. Policie ho chytila na dálnici po doručení dvou kilogramů této drogy, v autě měl v té době po „kokainové transakci“ 72 tisíc liber v hotovosti (přibližně dva miliony korun).

Člen London Shootfighters sice obvinění odmítá, ale důkazy hrají v jeho neprospěch. Aktuálně se polský zápasník nachází ve vazbě. Konečný rozsudek ho čeká 8. února.

Na turnaji v Manchesteru měl Mysiala, který je bývalým šampionem organizace FEN a titulovým vyzývatelem v KSW, pod taktovkou česko-slovenské organizace Oktagon MMA nastoupit proti britskému bojovníkovi Stuartu Austinovi, ale k jejich souboji nakonec nedošlo.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Przemyslaw Mysiala (@thepolishbear_pm)

Domů
Sdílet
Diskuse