Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
18. ledna 2024 14:57
Čas čtení 1:03
Monika Růžičková

Hvězda She-Hulk si myslí, že na druhou sérii nedojde. Problémem je údajně rozpočet

Hvězda She-Hulk si myslí, že na druhou sérii nedojde. Problémem je údajně rozpočet
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL SERIÁLY SHE-HULK
Uložit Uložené

Herečka Tatiana Maslany v nedávném rozhovoru uvedla, že si nemyslí, že na druhou řadu seriálu She-Hulk: Attorney at Law někdy dojde. Co se Disney nelíbilo?

Představitelka Jennifer Walters alias She-Hulk zničila naděje fanoušků, kteří na druhou sérii netrpělivě čekali. Po dotazu moderátora podcastu Codenames LIVE! –⁠⁠⁠⁠⁠ The New Class, jestli můžeme čekat další řadu, řekla: „To si nemyslím. Podle mě jsme docela propálili náš rozpočet a Disney si řeklo: Ne, díky!“

Doporučeno
Žebříček nejoblíbenějších filmů na Disney+ v Česku tě překvapí. Princezny poráží loňský animák Žebříček nejoblíbenějších filmů na Disney+ v Česku tě překvapí. Princezny poráží loňský animák 17. ledna 2024 14:49

Podle dostupných informací měl seriál She-Hulk údajně rozpočet 225 milionů dolarů, což je na seriálové poměry velmi vysoká částka. I proto se nejspíš Marvel společně s Disney rozhodl ve vývoji seriálu nepokračovat. Mnozí by však mohli namítnout, že dalším důvodem jsou silně kritické reakce ze strany diváků.

Hlavní problém rozpočet

Disney se před časem rozhodlo, že chce svoji streamovací službu plnit Marvel a Star Wars seriály, jenže jejich vývoj není vůbec levný a o nějaké návratnosti na Disney+ se nedá moc mluvit. I komediální seriál, jakým se She-Hulk snažil být, ale z principu zahrnoval spoustu speciálních efektů, včetně hlavní postavy. Náklady se tak při výrobě jen zvyšovaly. 

První série přitom skončila tak, aby na ni bylo snadné navázat. Koneckonců i hlavní scenáristka Jessica Gao uvedla, že má spoustu nápadů na další řady. Hereččino prohlášení pak není oficiální, je tedy možné, že se v nějaké formě She-Hulk ještě vrátí. Spíše bychom to ale viděli na účast postavy v jiném projektu.

Momentálně jediný seriál MCU, který získal druhou sérii, je Loki. Ostatní skončily otevřeně úplně stejně pro případ, že by se k nim někdo rozhodl vrátit.

Domů
Sdílet
Diskuse